monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Ok xD Sprawdze kompas i naucze sie plywac statkiem jak wikingowie.1000 lat temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Haha, lepszy okret jak u pirata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 6 godzin temu Kuter klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Pirat z Polski XD Jeszcze szable i kapelusz pirata i moge plynac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 6 godzin temu Czyj siw mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markus922 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Kogo? Jeszcze nie śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Czyj xD Klaudiusz nie poplynie ze mna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Nie spie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 1 Napisano 6 godzin temu Za burtę wypjerdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 6 godzin temu Klaudiusza wypieerdole za burte i ja rekiny zjedza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, wuj boży napisał: Gdzie tam jest o urabianiu ciebie konkretnie? Nigdzie. To jest jej logiczne myślenie właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Konto założyłem w 2022, ale nie wchodziłem tutaj. Piszę tutaj ponad rok. Cała filozofia o urabianiu jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, wuj boży napisał: Uczy się urabiać laski ale nie pisze czy ciebie czy Elkę, chyba mu wszystko jedno kto pierwszy ten lepszy (tak to wygląda z zewnątrz dla mnie) 3 godziny temu, Pył na wietrze napisał: Właśnie przed chwilą napisała że ona z nim niespełna rok pisze, a to ze mną on pisze ponad rok. Krótko mówiąc chwali się mu właśnie że urabia mnie ponad rok, a jeszcze trochę i się od niego nauczy bo wiadomo że Lex ze mną pisze dłużej. 50 minut temu, Malowany napisał: Nigdzie. To jest jej logiczne myślenie właśnie Dlaczego zacytowałeś tylko ten post jej ktory Ci pasował? W drugim już załapała Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Skończ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Skończ Tylko tyle gdy masz czarno na białym że laska przyznaje że jest tak jak piszę? Pisałam tam gdzieś wcześniej wyżej że jeśli źle przelałeś myśli na papier to już jest Twój problem, było myśleć jak się pisze. A przede wszystkim miałeś czas mi na privie wyjaśnić, pytałam o ten post, to uciekłeś od odpowiedzi i tylko utwierdziłeś mnie tak w przekonaniu że ten post jest dokładnie taki jak go odczytuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu Bo mi się nie chciało tego wyjaśniać. Wszystko było czarno na białym napisane. Napisał, ze kilka lat tu siedzę, a laski nie jedzą mi z ręki. A ja, że jakoś rok i że jeszcze się nauczę. Gdzie tutaj jest o tobie? Ja bym leksowi pisał że ciebie rok urabiam? Weź ty trochę pomysl. I jeszcze scrinujsz takie pierdoły. Temat wyczerpany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Bo mi się nie chciało tego wyjaśniać. Wszystko było czarno na białym napisane. Napisał, ze kilka lat tu siedzę, a laski nie jedzą mi z ręki. A ja, że jakoś rok i że jeszcze się nauczę. Gdzie tutaj jest o tobie? Ja bym leksowi pisał że ciebie rok urabiam? Weź ty trochę pomysl. I jeszcze scrinujsz takie pierdoły. Temat wyczerpany To jakim cudem druga laska odczytała to sama co ja? Naucz się pisać jak człowiek po czymś więcej jak gimnazjum. I nie wciskaj kitu że Ci się nie chciało tłumaczyć. Teraz nagle Ci się chce o 4:00 nad ranem? Bo teraz ludzie to będą czytać No to skoro olałeś temat u mnie na priv, to teraz zbierasz tego żniwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 2 godziny temu Ludzie, czemu nie śpicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: To jakim cudem druga laska odczytała to sama co ja? Naucz się pisać jak człowiek po czymś więcej jak gimnazjum. I nie wciskaj kitu że Ci się nie chciało tłumaczyć. Teraz nagle Ci się chce o 4:00 nad ranem? Bo teraz ludzie to będą czytać No to skoro olałeś temat u mnie na priv, to teraz zbierasz tego żniwo. Jakoś wtedy mi nie wmawiałas, że chodziło mi o urabianie cię? Wuj i krezji zrozumieli co napisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ludzie, czemu nie śpicie? Chciałbym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja pobudka.o 6 i ide na darmowe sniadanie, saune i silownie xD Teraz tak codziennie bede zyl dwa lata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Jakoś wtedy mi nie wmawiałas, że chodziło mi o urabianie cię? Wuj i krezji zrozumieli co napisałem. Nie wspominałam o urabianiu bo nie chciałam nic Ci sugerować tylko poczekać na Twoją odpowiedź. Na privie zapytałam o co chodzi w tym poście odpowiedziałeś: nic. Zapytałam jeszcze drugi raz, chyba nawet i trzeci Nie było dalej wyjaśnienia. To już nie drążyłam tematu, było jasne że unikasz odpowiedzi bo nie wiesz co powiedzieć bo jest tak jak odczytuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie wspominałam o urabianiu bo nie chciałam nic Ci sugerować tylko poczekać na Twoją odpowiedź. Na privie zapytałam o co chodzi w tym poście odpowiedziałeś: nic. Zapytałam jeszcze drugi raz, chyba nawet i trzeci Nie było dalej wyjaśnienia. To już nie drążyłam tematu, było jasne że unikasz odpowiedzi bo nie wiesz co powiedzieć bo jest tak jak odczytuję. Ręce opadają. Nie mam już siły do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Sniadanie o 7, silownia basen i sauny od rana codziennie dwa lata tak Spadam, bo to konto z rana banned, a ja mam ciekawsze rzeczy do roboty njz zakladanie 5 kont dziennie, moze wieczorem wejde z nowego konta, milego dnia xD Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Wtedy Ci się ponoć nie chciało nic tłumaczyć, w sms-ie też Ci się nie chce nic tłumaczyć, ale przed ludźmi a konkretnie pewnie przed Elą to Ci się chce nad ranem post za postem wrzucać teraz. Żeby tak samo Ci zależało na drugiej kumpeli, to spoko. Ale stale widzę raz za razem że nie ma równości. Ty nawet nie potrafisz się do mnie przyznać tylko się wstydzisz i boisz reakcji ludzi. Słabe to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, monsieur1 napisał: Ja pobudka.o 6 i ide na darmowe sniadanie, saune i silownie xD Teraz tak codziennie bede zyl dwa lata xD Szczęściarz. Mnie za darmo nic nie dają. Ciemno, zimno i do roboty trzeba jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 2 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, libi sztisel napisał: Trudno być ode mnie niższym trust me To ciekawe, bo na odbiciu w butelce wyglądałaś jak brzydszy brat Piotrka Połacia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 2 godziny temu O co ta kłótnia kochanków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ręce opadają. Nie mam już siły do ciebie. Ty nigdy nie masz siły na nic dla mnie, jeśli oczywiście Ci wierzyć że Ci się nie chciało wtedy tłumaczyć co miałeś na myśli w tym poście, a nie że zwyczajnie miałeś stracha. Ale dla Eli zrobisz wszystko, łącznie z wywalaniem o mnie prywaty i hejtowaniem mnie na spółkę z moimi hejterami. No i dla publiki żeby dobrze wypaść także na sporo Cię stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach