Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unum

Szukam wrazliwej , cichej i poslusznej dziewczyny .

Polecane posty

Gość unum

To na zone , wcale nie musi byc ladna .

Gość akakaka
To chyba masz problemy z własnym ego.

Gość hahahahahahahahahahahahhahaha
posłusznej??? musisz sie przenieść chyba w czasie do tyłu o 100 lat i takiej szukac buahahaha

Gość unum
Jestescie krnabre i pyskate , z wami nie chce gadac , nie jestescie dobrym materialem na zone :O

Gość Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ty na męża :O jestem super zona od 11 lat a posłuszna nie bede bo nie jestem tresowanym psem tylko człowiekiem

Gość /////
unum ' dinozarły to już wymarły

Gość Żabcia nieposłuszna aaa
unum MOżNA WYWNIOSKOWAC żE JESTEś BRZYDKIM FACETEM DO TEGO PUSTY JAK BęBEN :p:p:p

Gość unum
Kobieta powinna znac swoje miejsce , tylko tak mozna stworzyc harmonijny zwiazek . Po prostu gdy kobieta znajduje sie w dzien w innej czesci domu niz w kuchni to znaczy to tylko tyle ze lancuch jest za dlugi . W nocy z kolei powinna zaspokajac potrzeby swojego meza .

Gość Żabcia nieposłuszna aaa
a kto tobie poluzował łańcuch i pozwolił ci takie bzdety pisac? Wygląda na to że bedziesz sam sobie gotował w kuchni i sam sie zaspakajał w nocy bo nikt takiego gościa z epoki kamienia łupanego nie chce hahaha

Gość shrekowa
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nie lubie takich debilek
napisał kogo szuka to po jaki c-h-u-j włazicie tu jak takie nie jesteście. typowe debilne głupie p-i-z-d-y, które wtrącaja się w sprawy które ich nie dotycza. w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-ć stąd!!! jesteście brzydkie, nieatrakcyjne, macie z-j-e-b-a-n-e ego, nie macie facetów, żyjecie w internecie bo nikogo w realu nie macie i p-i-e-r-d-o-l-i-c-i-e te wasze p-o-j-e-b-a-n-e paszteciarskie mądrości

Gość cud-miód palce lizać
o jaki piękny literacki język....:D:D:D:D

Gość prawdę napisał koleś

Gość człowieku
przejdź na islam, tylko tam jeszcze są kobiety wychowywane od dziecka na potulne żony :p

Gość prawdę napisał koleś
no chyba jasne jest, że to o łańcuchu to podszyw, dlaczego takie tępe jesteście, że nie zauważacie podszywów?

facetów mam na peczki od zawsze i mam własne wspaniałe życie w realu, a ty biedaku musisz szukać kogoś w necie taki jestes pasztet do tego niezbyt inteligentny o i zmieniłes nick żeby ktos pomyslał ze masz poparcie :P proponuje poszukac wynalazce wehikułu czasu niech cie przeniesie w średniowiecze :P:P:P

Gość do autora wątku
Wy faceci to sami nie wiecie czego chcecie!!!!!!każdy facet mówi,że chce miłej spokojnej,wrażliwej kobiety ale jak taką dostanie to jest szczęsliwy tylko przez chwile!po miesiącu stwierdzisz ,że jednak to nie to...a dlaczego?bo będzie nudna jak flaki z olejem!!!więc nie pisz czego oczekujesz bo tak na prawde to sam nie wiesz jakiej kobiety szukasz a już na pewno nie baardzo spokojnej gwarantuje ci to.Uwierz ,wiem co pisze.:)

polecam owczarka niemieckiego - sa bardzo posluszne, jesli oczywiscie maja madrego wlasciciela :P

a dlaczego nie musi być ładna ?

Gość oto_jestem
wzywałeś mnie panie? :-P

Gość zmienia niki a pod kazdym
pisze te same bzdety:O unum widze, ze lubisz pisac sam ze soba:O

a tak naprawdę jestem paszteciarskim bezpierśnym paszczurem z białą tłustą cerą, wypryskami i rzadkimi włosami

Gość tu nie znajdziesz zadnej
bo wszystkie odpowiadajace twojemu idealowi siedza w kuchni i nie maja dostepu do netu:O

Gość Angieeeeeeeeeeee
nie ma byc ładna bo on jest paskud :):):):)

szkooooooda;P

Gość Angieeeeeeeeeeee
siedzę sama w domu i wyciskam pryszcze. nie dotykam sie tam bo dotykanie sie tam jest obrzydliwe. faceci którzy chcą tego sa obrzydliwi. nawet tego nie nazywam bo to jest obrzydliwe nawet to powiedzieć

Gość unum
Widze ze tutaj sa same wulgarne i chamskie kobiety , jak wszedzie . Tragedia :O

drogi podszywaczu jestem śliczna opalona, z bujnymi włosami zero wyprysków ale fajnie ze opisałeś siebie juz wiemy czemu szukasz brzydkiej laski buahahaha

Gość oto_jestem
podam Ci śniadanie do łózka, ugotuję obiad (to co lubisz najbardziej), podam kapcioszki jak wrócisz z pracy i gazetkę do fotela, potem podam Ci ten pyszny obiadek a następnie oddalę się po cichu gdy syty zdrzemniesz się przed telewizorem, naczynia pozmywam później, żeby Ci nie przeszkadzać, nie obudzić. Kiedy obudzisz się już zrelaksowany, wysłucham z uwagą co słychać w pracy i podam Ci kawkę a do kawki ciasto, które upiekę w czasie gdy Ty będziesz ciężko pracował. Po kolacji zajmę się czymś pożytecznym - np cerowaniem Twych skarpetek lub gatków, będę cicho, aby nie przeszkadzać Ci w obejrzeniu ważnego meczu. A wieczorem, gdy zmęczony złożysz Swą skroń na poduszce, otulę Cię kołderką, żeby Ci było ciepło i wygodnie. Ponieważ jestem brzydka jak noc, na pewno nie będziesz chiał się ze mną kochać. To nic - przecież masz tyle ładnych koleżanek w pracy!