Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminkaaa

skrzypovita czy silica?

Polecane posty

Gość witaminkaaa

co lepsze? kupilam skrzypovite i zastanawiam sie czy nie lepiej bylo kupic jednak silice. nie mam jakis drastycznych problemow z wlosami czy skora. ale mam cienkie wlosy i po preparatach z krzemem lepiej sie ukldaja. otatnio troche wypadaja ale nie jest to az tak drastyczne bo odrastaja nowe

Gość upppp

Gość jak bierzesz skrzypowite to
efekty bedzie widac dopiero po wybraniu dwoch opakowan

Gość Pulce
Ja bralam kiedys silike i nie bardzo bylam zadowolona natomiast po skrzypowicie paznokcie mam mocne i szybko rosna...ale pewnie jest to zalezne od tego jaki sklad pasuje bardziej twojemu organizmowi.

Silicę brałam 5 m-cy i nie zauważyłam żadnych efektów. Włosy wciąż wypadały. Skrzypovita pomogła po 2-3 miesiącach i to dosyć znacznie, bo włosy prawie w ogóle nie wypadały, były bardzo błyszczące i czupryna zrobiła się bardziej puszysta. Jeśli chodzi o paznokcie, to nigdy nie były jakoś szczególnie łamliwe, więc nie mogę powiedzieć, czy Skrzypovita jakoś pozytywnie na nie wpłynęła. Żadne z tych tabletek nie pomogły mi na cerę, bo kiedy je brałam, to leczyłam się na trądzik.

moja mama bierze skrzypovitę od ok 3 miesięcy,bez żadnych efektów na razie. ja od piątku łykam Silicę..zobaczymy,jak będzie. Ponadto używam do paznokci odżywki Sally Hansen \"Hard as nails\",od ok miesiąca,może więcej..ale nie widzę zmian :(

Gość gość
Osobiście stosowałam skrzypovitę i mogę polecić, ale wiem też że nie na każdego działa. Skrzypovita jest z naturalnych składników więc nie uczula. Proponuję Ci zajrzeć tutaj http://na-wypadanie-wlosow.pl/ , jest cały artykuł o działaniu i składzie skrzypovity ;)