Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość general Riajaxx

Dlaczego przystojny facet nie musi nic robić a i tak kleicie sie do niego ?

Polecane posty

Gość general Riajaxx

normalenu kazecie sie starac, lazic itd a ladnemu dajecie wszystko za darmo i jeszcze mu dziekujecie ze laskawie zwrocil na was uwage?

Gość Sedzia ..Dreedddddk
bo sa hipokrytkami ? i wbrew pozorom bardziej patrza na wyglad niz faceci...one potrafia skreslic szlowieka za jeden szczegol...

Nieprawda... Na przystojnych, ale nie miejacych nic w glowie facetow mozna tylko popatrzec... Jak dla mnie to bez roznicy czy facet przystojny czy tez nie. Jesli chce ze mna byc, musi pokazac, ze mu zalezy. Choc przyznac musze, ze wiele kobiet (jak i zarowno meczyzn) zwraca uwage na wyglad. W efekcie jednak, zazwyczaj tworzymy zwiazki z tymi, ktorzy maja wspaniale charaktery:)

Jaaap czemu od razu usprawiedliwiasz się, że przystojny i głupi to nie? Przecież temat jest nie o tym. Takie natychmiastowe zaprzeczanie i tłumaczenie jest podejrzane. Tylko winni natychmiast krzyczą \"to nie ja\" bo wiedzą o co chodzi ;)

i jeszcze jedno. Skąd niby masz od razu wiedzieć że jest głupi? Jak jest atrakcyjny to dziewczyny same chcą go poznać... a jak jest brzydki to nie za bardzo... choćby był intereujący :classic_cool:

\"i jeszcze jedno. Skąd niby masz od razu wiedzieć że jest głupi? Jak jest atrakcyjny to dziewczyny same chcą go poznać... a jak jest brzydki to nie za bardzo... choćby był intereujący\" wg mnie jest to obecnie najmądrzejszy wpis na tym forum od kilku miesięcy :-)

Gość ksfjuaoifh
a teraz analogicznie: dlaczego super-ładnie zrobiona laska, nie piszę że ładna, bo to można dopiero po bliższym poznaniu stwierdzić, jak usunie szpachlą warstwę tapety z twarzy (chodzi mi o te laski - tapeta, szpile na metalowym obcasie, solara, rozjaśniane włosy), może być głupia i pusta, ale i tak ma branie? nikogo nieobchodzi, że wczoraj miało ją pół osiedla, ważne że wygląda atrakcyjnie i nic poza tym, można się pokazać z taka bla bla bla robicie tak samo i macie pretensje do nas, no sorry :O a jak laska się tu żali, że jej nikt nie chce, to faceci radzą jej: schudnąć, zmienić fryzurę, iśc do kosmetyczki lub chirurga plastycznego - więc dla was takie same rady.

cóż niektórzy ludzie muszą być samotni bo mają złe geny to się nazywa selekcja naturalna, która eliminuje z przyrody osobniki słabe i brzydkie a zostawia osobniki silne i ładne.

Gość 0100101010
gdyby tylko ładni sie rozmnażali to ska braliby sie brzydcy?:o

Gość Belfegor czyli upior z Luwru
bo tak dziala dobor naturalny, samicom sie wydaje ze jak samiec, bedzie dorodny, to i potomstwo, bedzie dorodne, a to gowno prawda, bo Darwin mial pojeebane we lbie, zwycieza ten co ma olej w glowie, tego nie widac, to trzeba wyczuc

Może i zwycięża ten kto ma olej w głowie... ale raczej nie będzie zwycięzcą na polu męsko-damskim. Co tu dużo gadać - brzydcy ludzie mają naprawdę przerąbane. Niezależnie, czy to kobieta, czy facet. Poczynając od trudności ze znalezieniem partnera, po kłopoty w życiu prywtnym, na trudnościach w znalezieniu pracy kończąc. Np. mam koleżankę, która jest naprawdę bardzo fajna, zdolna, inteligentna i nie może znaleźć tej swojej wymarzonej pracy, bo pracodawcy przeważnie wybiorą tą mniej zdolną, ale ładniejszą. Jak wiadomo - kto ładniejszy, ten przyciąga klientów. A brzydota w cenie nie jest. Ja jestem z wyglądu zupełnie przeciętny, mam dziewczynę - też przeciętną, ale za to z super charakterem. I jestem szczęśliwy :) Pocieszcie się tym, że tak naprawdę nie ma dużo ludzi bardzo brzydkich, tak samo jak nie ma dużo bardzo pięknych. A z przeciętnością można normalnie funkcjonować. Najgorzej mają faktycznie Ci bardzo brzydcy, dla nich niestety przyszłość jest czarna. I nie ma się co oszukiwać.

Gość kuźwa ja pierdzielę
czy nie słyszałeś nigdy o badaniach,które dowodzą, ze osoby ładne są postrzegane jako miłe, sympatyczne, bardziej inteligentne, że łatwiej ulega się ich wpływom?? nie słyszałeś?? to poczytaj trochę:P

Gość princesssssa
a dlaczego piękna dziewczyna nie musi nic robić a i tak się do niej kleicie? to działa w obie strony... :)

Gość zaraz stańczyk tu przyjdzie
a ja mam bardzo przystojnego kolege spoko koles ale on boi sie panicznie dziewczyn niemusze chyba dodawac ze nigdy zadnej nie mial:O jednak musi byc charakter przynajmniej pol na pol z wygladem bo jak sie ma tylko jedno to i tak lipa 🖐️

Gość tymczasowy nick
z wyglądem u facetów to jest tak "Przyciąga wzrokiem pozostawia charakterem", ważne jest to jak dziewczyna czuje sie przy danym facecie a nie jak on wygląda, owszem wygląd jest ważny przy przystojnym/ z przystojnym facetem dziewczyna łatwiej może poczuć te emocje, ale jeśli ładny facet zanudzi ja na śmierć to szybko przestanie być tym atrakcyjnym

ja się nie kleje bo za facetami ni egonie, bo uważam ze to facet ma zdobywać... i już

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Gość pYtacie dlaczego
odpowiedz jest prosta bo sa wlasnie przystojni. jest takie powiedzenie ze "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"

Gość *mydelniczka*
hmm...no wiec...kazdy lubie popatrzyc na cos ladnego, na ladny samochod, na ładnego mezczyzne..to naturalne, bo to co ladne podnosi nam poziom endorfin(ponoc), ale nie dzieje sie tak na dlugo, gdyz bliizsze poznanie moze skutecznie oslabic dzialanie "hormonu zadowolenia" i doprowadzac do depreski, ze takie "ciacho" jest takim glupcem.....

Gość hrabia von Zeppelin
brzydota to rzecz wzgledna, uroda tez, Belmondo przyklad brzydoty, Pani Kwasniewska, prezydentowa, pieknosc nawiedzona, wolalbym kilo sliwek zjesc z pestami, ruski miesiac w kiblu siedziec niz mniec taka urodziwa zone

Gość KwintesencjaSmaku
Nie wszystkie wzdychają do "żelkowych misiaków".

Gość Siergiej Ukrop
Wiem . 11 lat upłynęło od założenia tego tematu ale mimo to pomyślałem że coś tu skrobnę ,a mianowicie: to zależy co taki facet ma w głowie . Bo ja na przykład jestem przystojny ale na tyle durny iz odnoszę wrażenie ,że nawet w ułamku nie nadrabiam tego swym wyglądem .