La sveglia 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 Dziewczyny wyjezdzam na wakacje i akurat mam dostac okres:/ Czy ktoras z was brala dwa opakowania Yasminelle bez przerwy? I jak sie po tym czulyscie? Nic niepokojacego sie nie dzialo? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La sveglia 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 Zadna z was nie robila przerwy? A jak to wyglada z innymi tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 yasminelle nie brałam. ale brałam inne i często brałam dwa opakowania pod rząd i nic się nie działo, żadnych plamień, bóli nic...kończyłam drugie opakowanie i normalnie dostawałam krwawienie. jeżeli to nie jest twoje pierwsze opakowanie to możesz tak zrobić i niczym się nie przejmować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La sveglia 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 tabletki biore ok 2 lat, Yasminelle od 3 miesiecy :) NIgdy nie mialam zadnych problemow z tabletkami, ale 2 opakowan pod rzad ani razu nie bralam dlatego pytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 no to spokojnie możesz wziąć!!! niczym się nie martw będziesz zabezpoieczona tak jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobietki Napisano Czerwiec 30, 2007 bez problemu mozesz wziac drugie opakowanie nie robiac przerwy, ale moja ginekolog mowi, zeby zbyt czesto nie przesuwac w ten sposob okresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
La sveglia 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 Dzieki dziewczyny:) W takim razie bede miala udane wakacje bez zawracania sobie glowy niepotrzebnymi sprawami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yasminelka:) Napisano Marzec 19, 2012 dziewczyny, akurat tak mi "terminy:P" okresu wypadaja niefortunnie, ze chcialabym przyjac tabletki bez przerw 2 razy. to jest - teraz biore 1 opakowanie, nastepnie bez przerwy 7 dniowej chce wziasc od razu 2 opakowanie, i znowu brak 7 dniowej przerwy i od razu 3 opakowanie. a potem normalnie odstawiam, 7 dni przerwy i tabletki:) czyli podwojny brak przerwy. czytalam gdzies ze do 3 opakowan jest bezpiecznie, jak myslicie? bo na ulotce niestety nie ma zadnych info na ten temat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 19, 2012 Nie umrzesz, ale bądź przygotowana na plamienia przez cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yasminelka:) Napisano Marzec 19, 2012 tabletki biore 4 lata, kilka tylko razy robilam przerwy z 1 brakiem okresu i zadnego najmniejszego plamienia nie mialam.. dlatego tak sie zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yasminelka:) Napisano Marzec 19, 2012 tabletki biore 4 lata, kilka tylko razy robilam przerwy z 1 brakiem okresu i zadnego najmniejszego plamienia nie mialam.. dlatego tak sie zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach