Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La sveglia

Yasminelle bez 7 dniowej przerwy

Polecane posty

Dziewczyny wyjezdzam na wakacje i akurat mam dostac okres:/ Czy ktoras z was brala dwa opakowania Yasminelle bez przerwy? I jak sie po tym czulyscie? Nic niepokojacego sie nie dzialo? Pozdrawiam :)

yasminelle nie brałam. ale brałam inne i często brałam dwa opakowania pod rząd i nic się nie działo, żadnych plamień, bóli nic...kończyłam drugie opakowanie i normalnie dostawałam krwawienie. jeżeli to nie jest twoje pierwsze opakowanie to możesz tak zrobić i niczym się nie przejmować :)

tabletki biore ok 2 lat, Yasminelle od 3 miesiecy :) NIgdy nie mialam zadnych problemow z tabletkami, ale 2 opakowan pod rzad ani razu nie bralam dlatego pytam :)

Gość kobietki
bez problemu mozesz wziac drugie opakowanie nie robiac przerwy, ale moja ginekolog mowi, zeby zbyt czesto nie przesuwac w ten sposob okresu :)

Dzieki dziewczyny:) W takim razie bede miala udane wakacje bez zawracania sobie glowy niepotrzebnymi sprawami :)

Gość yasminelka:)
dziewczyny, akurat tak mi "terminy:P" okresu wypadaja niefortunnie, ze chcialabym przyjac tabletki bez przerw 2 razy. to jest - teraz biore 1 opakowanie, nastepnie bez przerwy 7 dniowej chce wziasc od razu 2 opakowanie, i znowu brak 7 dniowej przerwy i od razu 3 opakowanie. a potem normalnie odstawiam, 7 dni przerwy i tabletki:) czyli podwojny brak przerwy. czytalam gdzies ze do 3 opakowan jest bezpiecznie, jak myslicie? bo na ulotce niestety nie ma zadnych info na ten temat..

tabletki biore 4 lata, kilka tylko razy robilam przerwy z 1 brakiem okresu i zadnego najmniejszego plamienia nie mialam.. dlatego tak sie zastanawiam

tabletki biore 4 lata, kilka tylko razy robilam przerwy z 1 brakiem okresu i zadnego najmniejszego plamienia nie mialam.. dlatego tak sie zastanawiam