Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studęętka

Czy tłumaczenie z angielskiego jest plagiatem i co realnie za to grozi?

Polecane posty

Gość studęętka
hej

Gość studęętka
?

Gość studęętka
no to już napraw eostatnie pytanie było, odpowiedzcie

Gość studęętka
a widze ze juz mi nikt nie odpowie, no trudno

Gość Ramon
wiesz co ja Ci polecam Władysława Bibrowskiego: http://anglopolski.pl/ , tani a niezawodny tłumacz, który potrafi przełożyć tekst z duszą. Zależy co kopiujesz, jeśli bedą to suche fakty zawsze możesz dać przypis :)

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Ja swoje dokumenty oddałam tłumaczowi przysięgłemu www.prolingua.com.pl - przynajmniej wiedzialam, ze to jest dobrze przetlumaczone i ze nie ma bledow.

Gość gość
Boże że też tacy ludzie studiują i później obniżają poziom innym... Nie dość że po polsku kiepsko to jeszcze po linii najmniejszego oporu idą i bladego pojęcia o pisaniu prac nie mają. Rusz d**e i sama coś wymyśl.

Gość Paweł

Jeśli chodzi o tłumaczenie obcojęzycznego tekstu, może być uznane za plagiat, ale nie musi - na pewno musimy wyszczególnić źródło tłumaczenia, wtedy uchronimy się od plagiatu. Opracowanie tłumaczonego tekstu niekoniecznie musi naruszać prawa autorskie. Tutaj jest to opisane: http://tlumaczenialublin.pl/czy-tlumaczenie-to-plagiat.html - również w kontekście Tłumacza Google jako źródła plagiatu