Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina83

ząbkowanie

Polecane posty

Gość nina83

jak wy przeszłyście przez ząbkowenie swojego maleństwa i kiedy mu wyszedł 1 ząbek

Gość gyr
mojej córci wyszedł pierwszy ząbek jak miała 11 miesięcy, na szczęście przechodzimy łagodnie ząbkowanie, czasami tylko marudzi ale to naprawdę sporadycznie.

Gość nina83
mój mały ma prawie 8 miesiecy i ma spuchniete dziąsło czuc po tym ząbek ale nie chce mu coś wyjsc ja przechodze gechenneczasami tak ryczy że jest az siny

nam wyszedl jak maly mial 5 mies, 2 dni pozniej wyszedl 2 zabek a jak przechodzilismy? normalnie, nic nie wiedzialam maly byl tylko b spiacy i przez ok 2 tyg mial podwyzszona leciutko temp nie marudzil ,slinil sie normalnie, dziasla nie byly jakos opuchniete itp pozniej kupilam mu szczoteczke na palec i calgel i maly sam sobie smarowal tym dziasla teraz ma 14 mies i juz 12 zebow :-P

mojej małej wyszedł ząbek jak miała 3 m-ce. Było spokojnie. Teraz ma skończone 11 m-cy i 6 zębów.

Podnoszę temat. Poruszany tu problem zaczął chyba dotyczyć mojej córci. Ma niecałe 3 miesiące, a od paru dni ślini się strasznie, wklada sobie paluszki do buzi, a wieczorami marudzi :( Też smaruję jej dziąsełka Calgelem, ale póki co poprawy nie ma :( Myslalam, że na ząbkowanie mamy jeszcze czas, a tu masz!

Milla moja córka od dawna się strasznie śliniła,grzyzła dziąsła,marudziła,widać było że ją drażnią,to było z jakieś 3 miesiące temu,teraz ma pół roku a żębów wcale nie widać,więc niekoniecznie musi się jej zaraz zab pojawić.

Gość myszeczka23
witaj moja córeczka ma 13 miesiency i tylko jednego zabka a wyszeła jej tydzien przed pierwszymi urodzinami ,mówiono mi ze ciezko to przejdzie bo jest juz duza i ze wszystkie na ras benda wychodzic ale naszczescie jest ok i niejrst nawet marudna tylko problem jest z jedzeniem bo mogłsa by jesc wiele zeczy ale nie pogryzie bo niema czym