Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

I jak tu nie mieć urazu do kobiet?

Polecane posty

Napiszę wam co mnie spotkało. Jakieś pół roku temu bardzo mocno zabiegałem o pewną dziewcznynę. Po jakimś czasie ona mnie olała dla innego. Mocno to przeżyłem, bo wszystko się dobrze między nami rozwijało, liczyłem na to że będziemy razem. No ale pomyślałem sobie, że jej wybór, to nie ja będę żałował, tylko ona. Zerwałem kontakt i wczoraj nagle ona się do mnie odzywa na gg z jakimiś żalami, że siedzi teraz w Anglii ze swoim facetem, go nigdy nie ma w domu bo pracuje, że jest dla niej zły, niedobry i ona tęskni za Polską. Zobaczcie jakie kobiety są perfidne. Najpiew mnie olała, a teraz szuka pocieszenia. Toż to kurwa załamać się można. Na szczęście nie wchodziłem z nią w dłuższą dyskusję, tylko życzyłem powodzenia i zablokowałem ją na gg. Niech nie myśli że będę jej pocieszycielem. Tylko jestem ciekaw kiedy ja trafię w końcu na normalną kobietę...

Gość Martynkaa......
A ile masz lat?

Gość xxxxxxxxxxxxxx
wszystkie takie sa dokladnie takie nie potrafia myslec tylko czuc

Gość Martynkaa......
Moim zdaniem dobrze zrobiłeś i nie żałuj !!! Ja mam 25 lat i chyba normalna jestem:)

dlaczego jest perfidna.....dlatego, że zdecydowała się jednak być z kimś innym??? ale fakt, nie powinna Ci teraz marudzić.... czekaj czekaj, warto wiedzieć czego się chce

Ale ja nie twierdzę, że zrobiłem źle :) Tylko czasami zastanawia mnie do jakiego stopnia może się posunąć tupet ludzi. Gdybym ja był w takiej sytuacji, że olałem kobietę dla innej, to z samego szacunku dla niej i dla mojej obecnej kobiety o tamtej bym już dawno zapomniał.

lepiej napisz jakiej kobiety szukasz....bo tu już wianuszek....:)

Gość xxxxxxxxxxxxxx
no pewnie nie dlugo sie zjawi na forum sie zalic jakiego to ma zlego faceta a fakt faktem ze ma kogo chciala

Gość kuźwa ja pierdzielę
bardzo proszę nie uogólniać, piszesz o jednej kobiecie, dlaczego ja mam płacić za to że jakaś laska leci z tobą w chu.ja?? dlaczego od razu i ja mam być perfidna??

oooo...stabilnej emocjonalnie, z tym będzie ciężko jesli to ma być KOBIETA:) ale z rozsądna...hmmmm...blisko blisko;)

Gość moja kasa to moja kasa
Niech idzie sie pozalic do faceta ktory ja posuwa...... No bo usi byc fajny skoro mu daje nie ?:)

stabilnie emocjonalnie kobiety na ogol pochodza z ubogich rodzin i wychodza za maz w mlodym wieku... :]

żadna kobieta nie jest rozsądna (no może z paroma wyjątkami) wszystkie (tzn. większość) jesteście zdemoralizowane i perfidne myślicie tylko cippką a nie głową

Gość agnesina
moze po prostu jak spotkala wczesniej ciebie nie kochala ciebie, nie czula sie gotowa do zwiazku i stwierdzila ze po co ma ci zawracac glowe skoro z tego nic nie bedzie. w tym drugim zas zakochala sie naprawde. nie musi to oznaczac ze zarazzla. ja poki meza nie spotkalam tez czesto zostawialam facetow, czasem to oni mnie, az sie trafilo na tego wlasciwego. jedyne co zle zrobila ta panna to to ze potem cie zameczala na gg, ale reszta to nic zlego nie zrobila.

Gość marchewka z groszkiem
andyx - naczelny socjolog RP :D

Jeszcze słowo wyjaśnienia. ja nie atakuję wszystkich kobiet, bo byłbym nienormalny żeby uważać, że każda jest taka. Ale z przykrością zauważam, że tego typu \"dziwnych\" zachowań kobiet jest coraz więcej. A wiadomo, że człowiek jak raz, dwa, czy trzy razy się sparzy, to potem jest ostrożniejszy.

Gość Martynkaa......
Stańczyk a Tobie o co znów chodzi?:))

ale stańczyk, teraz się popisałeś....brawo za wnioski-imponujące ps, nie mierz wszystkich swoją miarą!!!!!!!

agnesina > nie chcę pisac o okolicznościach w jakich mnie wtedy olała. W każdym razie o tamtym już nie pamiętam, zesłościło mnie tylko właśnie to, że się odezwała i ewidentnie szukała tylko i wyłącznie pocieszenia.

Gość kuźwa ja pierdzielę
niektóre takie laski są i już, może kiedyś z tego wyrośnie. znałam kiedyś taką dziewczynę, która też tak robiła,ale ona miała wtedy naście lat:o

dla was przyjemność jest ważniejsza od zdrowego rozsądku dlatego wybieracie faceta prz przystojnego i dobrego w łóżku ale chama i dupka a odrzucacie miłego i inteligentnego ale brzydala bądź kurdupla taka prawda :-(

Gość Martynkaa......
Stańczyk w pewnym sesnie masz racje Ze kobiety patrzą na wygląd a wy kochani faceci nie patrzycie na nasz wygląd?? Ci co są brzydcy nie mają szans w dzisiejszym świecie

\"Testosteron\" w tym filmie najlepiej opisane jest jakie potrafia byc kobiety.. \"zmusily nas do grania w pilke a pozniej jak czlowiek chce sobie obejrzec spokojnie mecz to przelaczaja na Złotopolskich.. suki jedne\"