Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

I jak tu nie mieć urazu do kobiet?

Polecane posty

Gość moja kasa to moja kasa
Wymagasz od kobiety Honoru ??? buahhahha One nie znaja takie pojecia mysla tylko o sobie...

Gość agnesina
ja fcetow zmienialam czesto tak dopoki sie naprawde nie zakochalam. wczesniej zauraczalam sie a potem szybko odkochiwalam nawet za duperele w wygladzie np jakas blizna etccc szybko mnie odrzucalo. w moim mezu kocham WSZYSTKO- wszystkie wady i zalety bo po prostu poznalam TEGO

Gość Martynkaa......
tak???????? o nowa filozofia ! Gdzie to wyczytałeś a może własne doświadczenie? Tylko skrzywdzony facet tak mówi......

Gość agnesina
poza tym w takim czyms jak zakochanie sie ciezko o swiadomy wybor. po prostu czlowiek sie zakochuje i to nawet nie od niego zalezy tylko od hormonow.

bywają......kobiety zołzy, ale i wśród facetów wielu chamów jest niestety, nie mówcie, że nie, bo nie ma co generalizować, socjolog zapewne wie (:P), że relatywnośc panuje ogólnie....jeden woli słodkie jabłka, a drugi jak mu kot się pod łóżko zsika:P

Gość agnesina
Z ta blizna to byl przyklad. po prostu jezeli zaczyna sie czuc ze to nie to to wtedy zaczyna draznic wszystko nawet pieprzyk i blizna. I to znak ze zauroczenie mija. jezeli to prawdziwa milosc to takie "defekty" dodaja tylko urody. np moj maz ma piepzyk i wcale mi nie przeszkadza

Ty, kasiasty nie bądźże taki mądrala. Kobiety nie mają honoru? A kto uwodzi kobiety i sięz nimi nie żeni? czy to już nie honor? No i wmów mi jeszcze, że jak je rozdziewiczacie to myślicie tylko o ich dobru!

Gość Martynkaa......
Stańczyk a raczej Stańczyński zawiodłam sie na Tobie tak jak Ty na mnie (wiesz o co chodzi prawda?)

Gość princesssssa
dobrze zrobiłeś!

I dobrze zrobiłeś, gratuluję. Miałem kiedyś podobny przypadek, też się dziewczyna do mnie odezwała po dłuższym czasie i też miała faceta, na którego narzekała. Z taką różnicą, że nas wcześniej nic nie łączyło, poza tym, że widywaliśmy się czasem na imprezach. I też próbowałem do niej delikatnie startować, ale nie przejawiała ochoty na nic więcej, to dałem sobie spokój. No i jak się odezwała, to popełniłem błąd, bo się \"podjarałem\" że skoro jej się z facetem nie układa, to ja to wykorzystam. Ale wyszło na odwrót - jej zależało tylko na tym żeby się wyżalić, a ostatecznie i tak do tego faceta wróciła. Czułem się jak frajer. Tak więc dobrze zrobiłeś, że kobietę olałeś. Niech pocieszenia szukają u tych którym dupy dają :)

Gość Martynkaa......
ŻE NIE MARTYNA Ostatnia porażka Kojażysz?

Gość agnesina
P.S do stanczyka moj maz nie jest idealem pieknosci. i powiem ci cos co zburzy twa teorie: jest niski i barczysty a ja zawsze wolalam wysokich. A jednak jako na towarzysza zycia wybralam jego mimo ze nie jest ani wysoki ani bogaty zakochanie sie to nie tylko wyglad ale i charakter: jak sie ktos zachowuje, reaguje na dane sytuacje. I to mnie tez ujelo w mezu: ze potrafi zartowac, jest zdecydowany, potrafi nakrzyczec na mnie (to wazne bo wzbudza respekt) i potrafi mnie czule przytulic. I to zadzialalo.

Gość moja kasa to moja kasa
I taka rada dla was...Po pocieszenie do tych ktorym dajecie dupy !

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
bo jest takie powiedzenie ze kazda kobieta ma w sobie cos z kurwy

Gość princesssssa
a facet z pedała

Gość Martynkaa......
a więc nie kojażysz? Już zapomniałeś........ szkoda JA PAMIĘTAM MIŁO BYŁO

Gość agnesina
szczegolnie ci co sie tu uzalaja maja cos w sobie z pedala

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
agnesina nie osmieszaj sie bo takiego pustaka juz dawno nie widzialem

Gość Martynkaa......
jakby Ci to dziecko wytłumaczyć... Nie możesz sie domyślić? No to może tak : jak tam Sylwia?....:)

Gość agnesina
sam jestes pustak i do tego ciota