Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon123123

pomozcie-przyjaciel/cos wiecej

Polecane posty

Gość mon123123

ja juz nie wytrzymuje, czy ja mam zerwac kontakt z tym mezczyzna?? Poznalismy sie 4 miesiace temu, wtedy powiedzial ze chce byc moim przyjacielem, nie byl gotowy,/wczoraj wrocilam od niego bo poprosil mnie zebym mu pomogla w przeprowadzce /bylismy razem 2 dni i spalismy ze soba (drugi raz od 4 miesiecy). On zawsze uzywa prezerwatyw a nie mial no i bylo bez nich (mam miec okres teraz takze o ciaze sie nie martwie) a on potem zartowal jak nazwiemy nasze dziecko. Zdziwilo mnie to ze mowil o imionach dla dzieci, przeciez jakby mu nie zalezalo to by nawet tego nie wspomnial albo nie byloby seksu bez prezerwatywy...Tesknie za nim teraz jak wrocilam od niego. Nie chce sie narzucac , moj plan to rozkochac go w sobie (he ,he ) ale tak zeby nie wiedzial ale nie wiem czy psychicznie wytrzymam. Nie moge sobie znalesc miejsca dzisiaj. Moze latwiej byloby nie miec z nim kontaktu...Prosze pomozcie (i bez glupich komentarzy).

Gość mon123123
podtrzymuje temat

Gość kilka faktów
pozmienianych , ale prawie to moja sytuacja .

Gość mon123123
kilka faktow - jak to u Ciebie jest? Musze powiedziec ze on dzwoni w kazdy dzien od czwartku...