Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorobiccorobic

od kiedy mnie pobili dzieje sie coś ze mną...

Polecane posty

Gość alleluja jak mozna zatluc
chodzi o to ze dziewczyna chce rady jak wyjsc z tego...nie ma innej rady...albo zacznie dzialac albo dalej bedzie bita

to dobrze, mysle ze na studiach nareszcie sie wyrwiesz

Gość DianaH.
DO alleluja jak mozna zatluc - masz racje! Nie da sie tak wszystkiego odrazu zmienic, niestety to trwa dlugo, a nienawisc sie powieksza. Potem rodzice sie zastanawiaja dlaczego dzieci ich nienawidza, przeciez oni byli tacy dobrzy! Rzygac sie chce:o

prawda....okropne to jest i nieludzkie wrecz

Gość DO alleluja jak mozna zatluc
a Tobie - autoko tematu - wspolczuje. Serdecznie. Nie boj sie naglasniac sprawy. Jezeli psycholog szkolny zawiodl (a wg. zawiodl) to szukaj pomocy w poradni zdrowia psychicznego. Zadzwon jeszcze raz na "niebieska linie" i pytaj o bezplatne mozliwosci porad, o psychologow wspolpracujacych z "niebieska linia" i to jak masz sie zachowac na we. kolejnego razu. Czego wymagac od policji (np. spisania notatki, a nioe tylko ustnego upomnienia, zalozenia tzw. "niebieskiej" kartoteki itp). Im wiecej wiesz tym pewniej bedziesz sie czula.

sorry za bledy :)

Gość a co ja mam zrobic
odkad dostalam od mojego chopaka po twarzy to cos we mnie peklo. jetem z nim ale nienawidze go z calego serca ale wiem ze bez niego sobie nie poradze... po kilku latach bycia razem bylambym sama jak palec.... w sercu mu zle zycze.... to straszne

do > a co ja mam zrobic - odejsc. Ja odeszlam od meza po kilkunastu latach malzenstwa. Uderzyl raz. Potem przepraszal. potem znow uderzyl ...i poszlo. Wytlumacz mi - dlaczego niby masz sobie bez niego nie poradzic? Dziewczyno nie nakrecaj sie! Glowa do gory PS. chcialabym miec tyle lat co ty i moc zaczac od nowa:)

Gość a co ja mam zrobic
ja mam 22 ale wydaje mi sie ze to juz koniec zycia i ze jak on mnie bije to moja wina a najgorsze jest ze ze mna jest coraz gorzej doszlo do tego ze pije w samotnosci, zostalam sama, poswiecilam mu cale zycie a teraz jakas nienawisc jest we mnie a na zwenatrz wszyscy mysla ze bajka, jestesmy taka sliczna i zgodna para cierpie strasznie nie mam zadnego celu w zyciu stalam sie wrakiem czlowieka

Gość corobiccorobiccorobic
dziekuje wam

Gość DianaH.
Ja tez pilam kiedys w samotnosci...straszne to jest.

Odejdz. Pocierpisz, a za jakis czas zobaczysz ile celow w zyciu znajdziesz. Wiem strasznie banalnie i pytko to brzmi, ale tak jest. Ja moje "bycie" w parze odreagowywalam ok. 2 lat. Teraz jestem naprawde szczesliwa, a mam dokladnie 2x tyle lat co ty. I nie wmawiaj sobie, ze jestes winna. Nic nie usprawiedliwa agresji. NIC!

wczesniejsz post do > a co ja mam zrobic - oczywiscie:)

Gość DianaH.
No dokladnie, nic!

Gość a co ja mam zrobic
dziekuje ale ja juz nawet mam mysli samobojcze bo naprawde jestem sama zrobilam najgorsza rzecz na swiecie POSWIECILAM WSZYSTKO JEDNEJ OSOBIE

do > a co ja mam zrobic Przeciez nie bede sie w kolko powtarzac, powiem to ostatni raz - odejdz. Poki nie jest za pozno. Teraz tak ci sie wydaje - ze nie dasz rady, ze zyjesz dla niego, ze jestes slaba. Przewartosciuj to: zyjesz z facetem, ktory cie bije i dajesz rady - czyli jestes twarda. I tak mysl o sobie - jestem silna. I co z tego ze masz gorsze dni, czy godziny? Zyjesz. A przeciez masz mysli samobojcze. To straszne... naprawde. Ale co za sztuka byc optymista, z poukladanym zyciem i zyc? Zadna sztuka. Byc pesymista, z porabanym zycie, i zyc - to wymaga sily. wiec summa sumarum: jestes silna i dasz rade:)

Gość a co ja mam zrobic
dzieki

Gość juanitaka
jeżeli pedagog ci nie pomogl, koniecznie udaj sie do pogotowia opiekunczego tam napewno znajdziesz pomoc...