Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

źle mi jest stasznie ...

Polecane posty

głowa mi pęka... koszmar miałam w nocy... wszystko jest do d... płakać mi się chce ...

nikt mnie nie kocha dlaczego inni mają szczęście faceta, dzieci itd. a ja jestem sama, nie chce tak mam już 25 lat ------------- i dziś właśnie łapie doła. ------------- łeb mi pęka na dodatek ------------ smutno mi strasznie ------------ jeszcze mi się koszmar śnił w nocy że moja babcia umarła - śnił mi się cały pogrzeb wszystko pokolei całe przygotowanie i sam akt końcowy, a był tam ten mój nazwijmy go ex i on mnie wspierał w tych trudnych chwilach.

Gość no przeciez to juz drugi
i ten sam watek. :o

to ze we snie ktos umiera nie znaczy ze to zdarzy sie w najblizszym czasie w rzeczywistości. nie przejmuj sie, to tylko koszmar. dlaczego jestes sama? widocznie nie spotkalas jeszcze nikogo odpowiedniego, ale czasem chyba warto poczekac niz niepotrzebnie sie spieszyć? po co masz potem zalowac ze masz dzieci i slub z kims kto okazuje sie kompletnym niewypalem. uwazam ze powinnas spokojnie wszystko przemyslec i przestac sie tak dolowac. nie mysl ze latwo mi sie to mowi , sama mam dola, ale mam caly czas nadzieje ze chociaz troche zmieni sie na lepsze jak sie wstane jutro.

Gość no przeciez to juz drugi
TAK

właśnie nie czytaj. ale grace tam nie pisała więc jest inny w swym podobieństwie :)

greca sorki ---------------------- wzasadzie to wiem że śmierć to znaczy dobrze w śnie, ale on tam był i mnie to dobiło to i cały realizmwszystkich zdarzeń w tym śnie. noi ta głowa cały dzień mnie boli już 2 apapy wziełam. -------------------- Też się pocieszam codziennie tak. Ile masz lat?

hm... czasami sny potrafia dobic :( wiem cos o tym. mi sie ostatnio snilo ze moj ojciec umarl i mialam schize, zupelnie niepotrzebnie... dlaczego juz nie jestes ze swoim bylym? jego czy twoj wybor? jesli ci sie sni ze cie pociesza to chyba dobrze...(?)

a tak jakoś wyszło - rozmyło się nie wiem może dobrze...

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp