Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porozmawiajmy o śnie

O której chodzicie spać i o której potem wstajecie?

Polecane posty

Gość porozmawiajmy o śnie

Im wcześniej się kładziesz, tym wcześniej wstajesz? Jest taka godzina, o której na pewno nie zaśniesz, bo będziesz się przewracać z boku na bok i w końcu zaśniesz o tej co zawsze?

kłade sie...roznie...czasmi juz o 21 spie jak zabita;)...a czasmi dopiero po północy... o 6 rano musze juz byc na nogach...bo prace zaczynam o 8....a dojezdzam 30 km....

ja zasypiam i wstaje o zupelnie roznych porach, przez moj tryb zycia jestem totalnie rozregulowana jesli chodzi o spanie...

Gość z podobnymi problemami
Kładę się ok 21, wstaje 4:30

ja kłąde sie koło 23.30 ale zasypiam dopiero koło 1 :/ a budze sie róznie...jak mam cos do zrobienia to o 8 a jak nic(czyli 95 % :D) to wstaje koło 10...

Gość a potem jestem nieprzytomna
Wstaję kiedy się obudzę.:( Obudzę się o 7 i muszę wstać, bo już nie zasnę.

Gość teraz troche inaczej
bo wakacje, tzn kłade sie ok3-4, wstaje między 12 a 15, (najczęściej jednak tak do 12-13). jak jest sesja to wiadomo, czasem kłade sie np. o 4 nad ranem a o 6 juz musze wstać :O w ciągu roku to różnie,w zależności od tego czy trzeba sie uczyć czy nie, są dni przed jakims kołem że zarywam noc jak w sesji. jak nie musze sie uczyć to przeważnie kłade sie tak do północy a wstaję między8 a 10, w zależności od tego na którą mam zajęcia a w weekend to tak jak w wakacje

Gość teraz troche inaczej
między 6 a 10 *

potrafie sie polozyc o 1,2, 3,4 naprawde roznie, jak mam cos do zrobienia na drugi dzien to tak. przewaznie ok.12,01 a wstawanie tez jest uzaleznione od tego czy mam cos do zrobienia, czy nie

ja zazwyczaj kłade się o 1:00 a budze o 7:00,przed 8:00. Nawet jeżeli położę sie spac po 3:00,czy 4:00 to i tak budzę się przed 8:00 i oczywiscie dosypiam po południu,albo pije mocną kawę!!!

Gość 22 wstaje 6.30

Gość cornflower
Rożnie!! Ale nigdy nie idę spać przed 24 jak jest sesja, to szłam spać o 5:30, a wstawałam o 7:00 lub ósmej, dzień przed egzaminem śpię max 2,5 godziny W niedzielę wstaję o 10:00, w wakacje najczęściej wstaję o 9:00 - częściej budzik dzwoni Jak idę do pracy na 6 rano, to wstaję o 4:45, a idę spać o 24

Gość kwoka kwok
ja nie kalde się wczesniej niz przed 24.00 wstaje popoludniu :P

Gość BeznadziejnaOsobaTurysta
zazwyczaj po 24 a wstaje o 9-10 :p

Gość ok północy
wstaję: ok 8.00

...hmmm zalezy nieraz o 23 a nieraz nawet o 4 rano chociaz niekiedy zdarzalo mi sie klasc o 6 a ostatnio staram sie nie przekraczac 2 a wtaje o 11-12 budzona przez budzik:O lub samodzielnie:)