Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namejka

Co sądzicie o związku dziewczyna-dziewczyna???

Polecane posty

Gość Namejka

wiem,że w Polsce niestety nie toleruje sie czegos co jest inne. A jesli mnie bardziej podobają sie dziewczyny czy coś jest w tym zlego>? NIewiem to nieejest uzaleznione odemnnie. A na sile niebede szukac jakiegos faceta. Niestety z poszukaniem dziewczyny jest to niezwykle trudne bo ktora moze wiedziec ze ja tez bbym chciala dziewczyne? wogole to temat raczej wstydliwy dlatego tak trudno jest znalesc tą jedyną. A faceci ktorzy przy mnie sie kręca odrazu zabijam zdaniem ze podobają mi sie dziewczyny.

Gość Namejka
Tak wielbicielu to prawda. Wiekszość ludzi niezgadza sie ztym, a wręcz oburza. Zastanawiam sie tez nadtym od czego to jest uzaleznione, ze wlasnie podobaja mi sie dziewczyny. Czy to jest jakas zmiana od urodzenia czy nabyta>? Niemowie ze nie bo moze kiedys jakiegos faceta poznam i spojrze na niego jak na partnera, narazie wystarcza mi jak jest dla mnie dobrym przyjacielem.

To stereotyp, a nie prawda. Oczywiście jest mnóstwo ludzi, którzy tego nie tolerują, ale bez uogólnień proszę :p to dotyczy tylko pewnych \"środowisk\" ;) a jak środowisko Ci nie pasuje, to je zmieniasz, proste :p

ale czym sie przejmujesz? na pewno spotkasz odpowiednia dziewczyne :) a ludzi pierdol, to twoje zycie, nie ich. mozesz sobie zrobic z nim co chcesz. oprocz tych nietolerancyjnych , istnieja tez tacy ktorzy lubia homoseksualistow, albo przynajmniej nic im nie zarzucaja