Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Single24

Jakie sa szanse na znalezienie oddanego faceta?

Polecane posty

Gość Single24

Czy tacy istnieja?

Gość dsdsa
żadne

Gość 4343
oddanego to znaczy jakiego? Ze ma byc pantoflarzem? Takim pieskiem na kazde Twoje skinienie?

Gość taaa a potem rzucisz go
dla jakiegos meskiego maczo:O juz ja was znam

Gość Single24
Nie pantoflarza, ale kogos, kto jest trwaly w uczuciach! Opowiem Wam co odkrylam dzisiaj... Otoz, 3 tygodnie temu poznalam na czacie chlopaka, bardzo sie polubilismy, zarowno fizycznie, jak i pod wzgledem, ze tak sie wyraze 'umyslowym'. Chcialam sie z Nim spotkac, On zapewnial mnie, ze jestem super i dlugo czekal na taka dziewczyne jak ja. Tymczasaem, weszlam dzisiaj na czat, tak ot...cos mnie podkusilo, patrze, znajomy nick....zagadalam i co? okazalo sie, ze to On. Co za bezczelny typ! Stracilam wiare w mezczyzn, mam 24 lata, niedawno zakonczylam 2-letni zwiazek i cos czuje, ze mam marne szanse na znalezienie milosci!

Gość bolojang
ciekawe co rozumiesz przez slowo polubilismy sie fizycznie. Bo jesli to, co mysle, to nie dziwne, ze zaliczyl i szuka dalej.

Gość Single24
bolojang---------->Swietnie rozumujesz! Przeciez pisze, ze dopiero chcialam sie z nim spotkac! Jestes zywym przykladem na to, ze faceci to pustaki!

Pustakami nie sa sa tacy samo glupi jak kobiety a wiernosc zalezy od czlowieka a nie od tego czy jest kobieta czy mezczyzna.Przezyłas 24 lata i niewiesz tego ze sa tacy faceci to ja jestem mlodszy i to wiem.

Gość ZEROWE
aNDRZEJ PRZESTAN W KONCU GADAC ZE JESTES BRZYDKI BO TO SIE JUZ NUDNE ROBI :O BADZ MEZCZYZNĄ W KONCU! MEZCZYZN SIE NIE PRZEJMUJA TAKIMI RZECZAMI, CZY SĄ LADNI CZY BRZYDCY :)

Gość bolojang
to jak mozesz glupia pisac, ze polubiliscie sie fizycznie, a jeszcze sie nie spotkaliscie? Ze zdjec? Pfff