Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna.

uderzyłem kobietę

Polecane posty

to nie bylo jej potrzebne bo sie zmienila do niepoznania Kiedys jednego dnia by nie wytrzymala bezemnie a teraz milczy tyle dni poradzli jej napewno na tej terapi zeby wziela innego Nastawili przeciwko mnie Jak ona mogla zawsze mowila ze tylko ja i juz tak do smierci Nie kochala mnie oklamywala To wyrachowane z jej strony to co ze ja uderzylem przeciez to nie bylo pierwsze i zawsze mi wybaczala prawdziwa milosc wszystko wybacza a ona nie!!! jest podla

Gość nicole123
Chłopie przecież ty sobie jaja robisz. Ani sekundy bym nie chciała spędzić z takim typem jak ty.Popatrz do lustra , przeczytaj to co do tej pory napisałeś i powiedz sobie prosto w oczy-jestem gnojem-albo gorzej jeśli stać cię na odrobinę samokrytyki i to chyba będzie najlepsza terapia dla ciebie.

jak kocha powinna wybaczyc bo sprowokowala mnie zebym uderzyl swoimi żądaniami okreslij sie ...odwieź mnie do domu bo noc ..jak mowilem ze kocham to nie wystarczało zaraz trzeba bylo cos postanawiac To dlaczego przez 3 lata bylo dobrze a teraz nagle nie? napewno jest teraz z innym serce mi to mowi

jestem prawym czlowiekiem chodze do kosciola a ona nawet w Boga nie wierzyla mowila ze ja jeste m jej Bogiem i teraz zawiodla mnie nie jestem gnojem chcialem miec tylko dom i ją

Gość nicole123
Bardzo fajnie, życie z zasadami...Kołtun jeden!

cieszcie sie Jakis chuj odebral jej telefon i powiedzial ze jak jeszcze raz zadzwonie to po spotkaniu z nim nie bede w stanie wybrac numeru mialem czuja jest z innym Zabije tą sukę zabije jak mogla mi to zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byla mi wierna jak pies jak mogla teraz to zrobic??????????????????? jak mogla !!!!!! to jest ta jej wielka milosc do mnie???????????? NIENAWIDZE JA NIECH BEDZIE PRZEKLETA

Gość nicole123
cieszę się bardzo:) Przy tobie nie miałaby żadnej przyszłości bo co ty mógłbyś jej dać? Po buźce chyba raz na jakiś czas.

Gość nicole123
No może w końcu ktoś ją docenia. Mam nadzieję że tak właśnie jest. A ty przemyśl swoje postępowanie bo tak nie traktuje się ukochanej kobiety.

Przepraszam czesto pada tu stwierdzenie \"nienawidzę ją\"... To chyba niegramatyczne. Nienawidzę (kogo?czego?) jej. No to tyle a co do tematu to drogi mezczyno. Masz 47 lat, jestes starszy od mojego ojca, ja jestem gowniara wiem, ale Ty zachowujesz się gorzej niz moi rowiesnicy. Troche wiecej samokrytyki i przede wszystkim dojrzalosci. \"zabije ja... suke...\" A kilka godzin temu byla \"moja ukochana\" Tak szczerze to mam nadzieje ze nowy znajony (ex)kochanki uczyni to co zapowiedzial... Pomysl jak wygladasz w oczach swoich dzieci...

Gość nicole123
Święta racja

Gość mezczysna.
Jestem taki wsciekly,ze chyba znowu jej przyfasole!! 😠 zadna baba nie bedzie mna manipulowac!!

Gość lizak bez patyka
no to teraz wiesz jak sie czuje Twoja zona. przykro mi to mowic: ale ciesze sie ze Ci dopierdolila, naucz sie szanowac ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noooo, rany...... :-D :-D :-D :-D Kiedy to wszystko się czyta od początku, to albo ten 47-letni mężczyzna naprawdę na 17 lat, albo jest beznadziejnym przypadkiem egoistycznego i zaslepionego własnym ego narcyza, albo ewidentnie zmyślił całą historię. Tak czy owak jest niezła i mam niezły ubaw. :-D Meżczyzna - umiejętnie manipulujesz kafeteriuszami, zeby się oburzali i wyłazili ze skóry na tak ewidentny przykład zachowania jak u muzułamańskiego radży po polsku :-)

Gość nicole123
odnoszę to samo wrażenie.

Gość Aaaaaaaaa*
Jest prawdziwa , oprócz jednej rzeczy .................................. Życie czasem lepsze pisze scenariusze od tych filmowych.......... Anonimowa

Gość co za palant
Co za palant, egoista, a w dodatku sknera. Jak nie chciales jej odwiesc do domu to trzeba jej bylo dac 100 zl na taxi i mialbys spokoj.

Gość kinga minga
zalosne..