Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLABOGAAAA

PROSZĘ POMÓŻCIE MI!!

Polecane posty

Gość OLABOGAAAA

Ostatnio chorowałam i leżalam w szpitalu. Mam zadanie do zaliczenia, ale nawet nie mam pojęcia o co chodzi. Możecie mi podpowiedzieć? Projekt badawczy dotyczący badania marketingowego. W projekcie którego tematem mają być badania marketingowe (tylko tematyka związana z marketingiem będzie uznana jako prawidłowe wypełnienie zadania) należy zaprezentować: 1. Sformułowanie problematyki badawczej 2. Wyróżnienie szczegółowych celów badania 3. Zaproponowanie metody badawczej, która będzie najbardziej adekwatna do osiągnięcia sprecyzowanych wcześniej celów badania 4. Krótki opis narzędzia badawczego, które zostanie wykorzystane w tym badaniu 5. Opis doboru próby. (Wielkość próby, sposób doboru respondentów, dopasowanie do przyjętej wcześniej metody)

Gość OLABOGAAAA
:(

ja to rozumiem tak. 1. sformułować to co chcesz badać 2. co ma na celu to Twoje badanie, co chcesz dzieki nie mu sprawdzić itd. 3. chyba jasne jest 4. na czym polega ta metoda która chcesz zastosować 5 tez jasne proste. ja nie siedze w tym temacie wiec zadanai nie rozwiąże ale wydaje się być całkiem proste. zapytaj kogoś z roku.

Gość tak sobie mysle...
jak az tyle chorowalas to musisz powtarzac semestr. Nie licz ze znajdziesz tu idiote