Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owoc granatu

bestialstwo nie zna granic

Polecane posty

zrodlo: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=59834 renq napisal: Na węgierski festiwal filmowy trafił krótkometrażowy film Álszent (Hipokryta), w którym znajduje wyjątkowo brutalna się scena, w której mężczyzna topi kotka w wannie. Niestety, nie jest to efekt specjalny, tylko efekt nienormalnego reżysera, który zrobił to podobno dla artystycznej wolności. Tylko co jest artystycznego, w walczącym o życie zwierzaczki, który i tak nie ma żadnych szans? Więcej informacji znajduje na http://news.deviantart.com/article/28572/ (uwaga, po Angielsku). Jest też petycja, pod którą można się podpisać, niestety jej tekst także jest tylko po węgiersku (mimo to podpisałem w ciemno). Kawałek filmu można obejrzeć na http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/, jednak naprawdę NIE POLECAM! Obejrzałem to raz. Mam dosyć. Cały się trzęsę. Sad Czy jest wogóle coś, co możemy zrobić, aby ten człowiek poniósł jakiekolwiek konsekwencje? Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca na świecie. PS. Zdecydowałaś(eś) jednak otworzyć stronę z filmem, rozważ jeszcze, póki możesz, czy naprawdę tego chcesz.

Gość Paaattii
nie oglądam bo to musi być straszne :( powinni gnoja utopić

Gość co za podlosc
powinni dziada tez tak utopic :(

skurwysyn 😡 !!!!!!!!!! jak ci wszyscy ludzie, aktorzy mogli na to pozwolić? ja bym go gołymi rękami zatłukła i jaja wygryzła zebami! świat jest chory!!!

Gość szalony student
jak chcesz to CI moge przetlumaczyc z wegierskiego

Gość chlopak ze wsi
świat się wywrócil do góry nogami :) tyle halasu o kota.

Gość chlopak ze wsi
:)

Gość realistyczny człek
ale jaja zdurnieli na maxa , chłopak ze wsi masz racje u mnie tez normalka topic niepotrzebne koty

Gość realistyczny człek
eeeeeeeeeeeeeee kilka wpisów to nie moje- szczególnie to o tych psach:\

Gość psycheeee
:o

Gość opowiem Wam pewna historie
szczegolnie tym wstrzasnietym na maksa - w zeszlym roku bylam na wakacjach u mojej kolezanki z roku, ona mieszka na wsi wiec koty nie sa sterylizowane ani pilnowane, mnoza sie na potege. Sasiad tej dzewczyny mial malutkie kotki, zapytal sie mnie czy nie chce sobie jednego wziac bo on musi je potopic, nie moglam wziac kotka - alergia mojego meza, ale powiedzialam, ze szkoda kotki topic bo sie mecza. Wiecie co mi odpowiedzial? ŻE WRZUCA DO WRZĄTKU WIĘC SIĘ NIE MĘCZĄ BO TO TRWA MOMENT. Rozumiecie? DO WRZĄTKU :-O Moj maz jest lekarzem, pojechalam do domu zeby powiedzial mi jakie leki podac kociakom i moja kolezanka uspila te 4 maluchy... jak sobie pomysle co kazdego dnia musi sie dziac przez takich ludzi jak tez facet... :-O

mi fimik sie nie otwiera...ale to rzeczywiście bestiwlstwo musi byc... w koncu to istota zywa:(

Gość Nazmi
No nie jest to przyjemne,ale już bez przesady. Na wsiach rodzi się tego mnóstwo i coś z tym trzeba zrobić. Prości ludzie nie będą bawić się w zastrzyki. Tak ciężko wam to zrozumieć?

Witam lubiących zwierzaczki.Nigdy nie obejrze tego filmu.Mam za słabe serduszko,i nerwy.Płakałabym bardzo ,nie mogę.Za bardzo kocham zwierzaki i dzieci.

dobra..otworzył sie film...ale ja zobaczyłam że go zaczyna topić to wyłaczyłam:( przeciez tego sie nie da oglądąc..a wierzcie mi ,jestem twarda i duzo zniose...ale jak niewinne zwirze zabija to mnie normalnie cholera bizrze!!!! przeciez ten kotek sie meczy...no nie moge....w ogole jak ludzie na planie mogli na to pozwolic?? serca nie maja czy jak:(

Gość opowiem Wam pewna historie
Nazmi-----> Twoim zdaniem wrzucanie zywej istoty do wrzatku jest OK? a usprawiedliwieniem jest to, ze sie duzo kociat rodzi i, ze zastrzyki to zabawa?

dziekuje za podpisywanie petycji , podpisow jest coraz wiecej. Nazmi - nawet nie bede komentowac twojego posta. :(

Gość Nazmi
no jesteście smieszni :) a co proponujecie w takim razie ? wychowywać setki kotów ? he he

Gość margeritka***
mozna koty sterylizowac. kotki i kocory. wtedy nie bedzie problemu.ale na zacofanej wsi tego sie nie da ludziom wytlumaczyc. Nazmi mam nadziejej ze spotka cie jakas krzywda np ktos cie utopi we wrzatku. kot tak samo odcowa bol jak czlowiek. zreszta kazde zwierze.

Gość Nazmi
wiesz co ? Przegielaś troche! Jak smiesz porównywać czlowieka do kota ? Czy wam już calkiem odbilo ? W anglii podobno geje mogą adoptować dzieci a palacze nie - świat oszalał. Ja nie mówie,że to dobrze mordować koty,ale kurcze nie róbmy z tego dramatu !!! To tylko kot a na wsiach ludzi ani nie stać na sterylizacje ani nie mają czasu zajmować się takimi duperelami. Boszzzzzzzzze, chorzy ludzie jesteście.