Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owoc granatu

bestialstwo nie zna granic

Polecane posty

Gość rozbawiacie mnie
A nie sądzisz, że normalna jest właśnie wrażliwość na cierpienie? Nienormalna jest znieczulica, zafundowana nam m.in. przez TV. Czy między człowiekiem a zwierzęciem jest aż tak wielka różnica? Zwierzę mniej odczuwa ból? Każdy, kto kiedykolwiek miał zwierzątko, wie, że odczuwa ono tak samo. Może o tym nie myśli - ale czuje ból. Wskocz do wrzątku, przekonasz się, w końcu jesteśmy tylko trochę lepiej (?) rozwiniętymi zwierzętami.

Gość fiVi43
wiecie co śledze ten wątek od początku i jedno to HA HA HA !!! :) stare panny przeżywają kota :) :) LOL :)

Gość a to gnoje na tych wsiach
to nie jest wytłumaczenie że nie będą się bawic bosaprości, skoro niedorosli do cywilizacji to niech niekorzystaja z ich dobrodziejstw: prąd karetka i tp, karać i karac !! znakowac zwierzaki i zabronic trzymac debilom, szokuja mnie tez ludzie z miasta ktorzy wiedza co wyprawiaja ich babcie na wsiach i to toleruja bo sa od dziecka przyzwyczajeni ze ich babcia to potwor

Gość a to gnoje na tych wsiach
Nazmi ty sie lecz ! a moze tez maszc os na sumieniu ! bawic sie nie beda ale forse z uni brac to chca? doplaty chc a brac ? ale zachowywac sie normalnoe to nie umieja ??

Gość a teraz pomyślcie sobie
że 100 razy gorsze rzeczy robią ludzie LUDZIOM np. w Chinach czy Tybecie...

Gość nie mozna
naprawde wam odbija z tymi kotami!!!! To tylko głupi kot!! leczcie sie stare panny

Gość to ty jesteś stary kawaler
ze wsi buraku jeden, żadna cie nie chce to się wyżywasz na słabszych, w tym przypadku, zwierzakach!

miara człowieczeństwa jest jego stosunek do zwierząt, topienie kota dla dla celów artystycznych to przekroczenie granicy wrażliwości to co robi się z ludźmi w Tybecie czy Chinach jest przerażające, lecz nie powinno sie przez to ignorowac okrucieństwa wobec zwierząt.Ludzie na wsi mają stępioną wrażliwość i tylko kampanie społeczne mogą rozpocząc zmiany w mentalności ludzi,że zwierze też odczuwa ból... Podpisałam petycje

Gość to ty jesteś stary kawaler
a tak na marginesie, to znęcanie sie nad zwierzętami jest karalne mandatem lub grzywną , a nawet kolegium!!!a jak to nie pomoże, bo nierób zaraz powie że nie ma pieniędzy, bo praca na roli mu się nie opłaca, to do paki, tam w jednej celi z grubym dresem, co lubi kotki!

Gość margeritka***
bo czlowiek nie rozni sie niczym od kota krowy psa pod wzgledem anatomiczym, pozatym kot tak samo odczowa bol cierpi teskni. mi zawsze jest bardziej szkoda cierpiacego zwierzecia niz czlowieka.

Gość naprawde margeritka
To powiedz kotu aby nie znecał sie nad myszami ani ich nie zabijał

Gość łoo powiem to kotu
to cie jak Popiela zeżrą! w przyrodzie musi panować równowaga, ale ludzie w przeciwieństwie do zwierząt zadają ból i cierpienie, a zwierzęta to łowią inną zwierzynę tylko w celach konsumpcyjnych. widziałaś lwa znęcającego się nad gazelą? nigdy. jednym wprawnym ruchem zabija.

do nazmi - wiesz kochana , dla mnie kot jest duzo wazniejszym stworzeniem od czlowieka np. takiego jak ty .

Gość łohoooł
Tak na wsiach było od zawsze, że niepotrzebne kocięta się topiło. Owszem - zgadzam sie ze to okrutne, ale to prawda co ktos tam wyzej napisał - ci ludzie nie mają ani pieniędzy, ani czasu na zabawy w sterylizację. Tak było i tak bedzie - niestety. I wasza petycja odnosnie filmu nic w tej materii nie zmieni

jeszcze jedno : do okrucienstwa wobec czlowieka - gdy sie jest okrutnym w stosunku do zwierzat - droga bardzo krotka....... pomysl o tym.

Gość hop hop hop

Gość Jak miałam 12 lat to utopiłam
kota. I co wy na to, wielcy obrońcy kotów? 💤

Gość bulbabulbabulbabulbabulbabulba
Nazmi -> każde zwierzę jest na wyższym poziomie rozwoju od ciebie i od autora tego obrzydliwego gniota.

Gość unijny liberal
alez artyzm ma swoje prawa do nieokielzanego wyrazania w formie i tresci. jest tolerancja i wolnosc . a czy to wina rezysera ze kotek plywac nie umie? a czy gdzies jest zabronione wrzucac kotki do wanny? robta co chceta. no szkoda tylko ze sie material na czapke zmarnowal.

Gość kaszagryczanakasza
no tak to niech dla artyzmu człowieka utopi.. debil jeden

Gość to ....XX
unijny liberal - mam nadzieje , ze w innym zyciu bedziesz kotem ..... w glowie nie masz mozgu , chyba wate ?

Gość babetkkka
człowiek, to najgorsze bydle na tym swiecie ;(

babetkkka - masz racje , ja mam nadzieje , ze ci ktorzy w barbarzynski sposob obchodza sie ze zwierzetami , w przyszlym zyciu urodza sie kotem lub psem np. w chinach .

Gość petycja podpisana
oby każdego sadystę spotkało to samo co zrobił innej istocie

Gość Słodka_Narcyza
Okrucieństwo wobec zwierząt, szczególnie ludzi na wsi, naprawdę nie zna granic :/. Osobiście byłam świadkiem zamordowania psa. Miałam zaledwie 8 lat, ale pamiętam to do dziś... Byłam na wakacjach u mojej babci na wsi, miała sąsiada-wariata, który bił żonę i znęcał się nad jej psem, malutkim kundelkiem. Pewnej nocy podczas burzy kundelek zerwał się z łańcucha i jakoś wlazł sąsiadom do domu. Sąsiad znalazł go tam rano i zaczął wrzeszczeć na żonę: "Zabij tego psa, kurwo, bo ciebie zabiję!" :/. Podobno groził jej siekierą :/. I co zrobiła ta biedna kobieta? Zawlokła pieska do ogrodu, przytuliła go mocno, rozpłakała się... po czym odrąbała mu głowę ;(. To było straszne ;(

Gość unijny liberal
po co zaraz odrabywac? a np. przywiazac kociol ze smola goraca do ogona i patrzec jak piesek sie ogania od tego kociolka. smiechu bedzie mnostwo. polecam.

Gość nuddddddddddddddddddddddda
unijny liberal -> a obrzygał cię kto kiedy?

Gość hop hop hop