Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misie zdaje

Przyciemnianie po kilkakrotnym rozjaśnianiu włosów ? ! pomocy

Polecane posty

miałam kilkakrotnie farbowane włosy raz miałam pasemka później jasnym blondem, ciemnym blondem i na końcu brązem ten jednak mi się zmył, używałam farb Londy .. słyszałam, że po kilkakrotnym \" rozjaśnianiu \" włosów nałożenie jakiejkolwiek xciemnej farby jest nie możliwe do utrzymania, bo farba i tak się zmyje... tak? jeżeli to prawda to czy jest jakaś dobra farba brąz która się nie zmywa? proszę o odp

Gość uppppppppp

Gość uppppppppp
eeeeeeeee?

jesli farbujesz brazem i ci sie zmywa z jasnych to spróbuj ciemniejszą farbą trwalszą wtedy nie spłowieje tak szybko =) tak mi się wydaje

Gość up upupppppppppp

Gość niestety tak jest
kazda Ci zejdzie, nawet czarna. mam ten sam problem co Ty, ale oddałam się w ręce fryzjerki. co 1,5 mca chodzę robić odrosty, wtenczas mi podcina 2,3 cm koncówek (obcinanie stopniowe tych jasnych to jedyny sposob ), a na reszte koncowek ( nie moge obciac calych, bo dopiero do ucha mam swoje, na ktorych farba trzyma wysmienicie) naklada mi resztke farby jaka zostanie po nalozeniue na gore).

dziwne bo ja długi czas bylam bardzo jasną farbowaną blondynka a potem przefarbowałam się na czarno i mi jakoś farba nigdy nie zeszła, jedynie odrosty miałam:P

Gość teklusia3
rozjaśnilam sobei wlosy:( wiecie jak to zmyccc???