Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna

prezent dla dziewczynki

Polecane posty

Gość chrzestna

Czesc :) :) mam dylemat , co moge kupic dla 1,4 dziewczynki , jest to moja chrzesnica która niebawem przylatuje do Polski a niewidzialam jej rok . Z góry dziekuje :)

Gość chrzestna
prosze :) dajcie mi jakies pomysły , pomozcie

Gość bebe_30
nie wiem czy dobrze zrozumialam-dziewczynka ma poltora roczku? jesli jestes za granica to sa sklepy z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci-tam na pewno cos dla niej wybierzesz.

Gość chrzestna
To nie ja jestem zagranicą tylko ona :) w srode mam ją juz zobaczyc a tak jak pisalam widzialam ją ostatni raz rok temu , na mikołaja kupilam jej chodzik , a na roczek złote kolczyki,, a teraz mysle nad jakąś zabawką , chcialabym zeby to było cos oryginalnego ( oczywiscie nie o firme mi chodzi ) :) a nie mam zupełnie pojecia co kupic

Gość kolczykiii
????????????????????????????? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość chrzestna
czemu sie tak dziwisz , akurat ona ma juz pzrebite uszy , moim zdaniem to głupota tak wczesnie przebijac uszy małemu dziecku , ale to nie ja jestem matką tego dziecka , nie rozumiem twojej miny , chcesz mi dogrys czy pomóc ???????????????????????????????????????????

Gość kolczykiii
no chyba ze juz ma przebite myslalam, ze Ty najpierw dałas kolczyki i dlatego matka musiała jej uszy przebic :) wybacz to może klocki sensoryczne firmy Fisher Price?

Gość chrzestna
wiesz ze to jest bardzo dobry pomysł :) dziekuje , ale czekam jeszcze na jakies pomysły :)

Gość taka rada
puzzle piankowe :D

Gość miki viki
Nie uważam, żeby kolczyki wtak młodymm wieku były czymś zły, lekarze nie odradzają. A skoro mozna uczyć dzicko pływac w basenie od 3 mca, to dlaczego nie kolczyki? Sama się wybieram teraz do kuzynki w odiwedziny i jej 1,5 rocznej córeczki. Mają taras w domu, więc kupiłam małej zestaw (2 kolorowe krzesełka, stolik i parasol mini-ogrodowy). Na lato, jesień, wiosnę - jakznalazł. Gdy skończyła roczek, kupiłam jej rowerek dziecięcy (taki do pchania, z róznymi fajnymi rzeczami). Używa go z radością do dziś.

Gość chrzestna
swietne pomysły dziewczyny , bardzo wam dziekuje , wiem ze uwielbia bajke teletubisie mysle ze jej kupie maskotke teletubisia i cos jeszcze , ale te klocki to swietny pomysł . Oni mieszkają zagranicą w wynajetym pokoiku ( jednym tylko ) i za duzo miejsca nie mają a klocki duzo mieksca nie zajmują i zawsze mozna je gdzies upchac , dziekuje wam za pomoc , ale oczywiscie jak wpadnie nowy pomysł do głowy to bede wdzieczna :) :) :) :) :)

Gość dalik114
A co polecisz witrynę z spersonalizowanym prezentem?