Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bli ble bla blu

a panowie strzelcy??

Polecane posty

Gość zrujnowana dusza
no właśnie, ja jestemm bliźniaczką :(

Gość no i ja jeszcze
W 100% sie zgadzam z charakterystyką z 1 strony!!!!

Gość taka jedna ze strzelcem
Dla mnie rano w moim zwiazku to jest pomiedzy 5.00 a 7.00, w zaleznosci na ktora on musi wstac do pracy!! :D a potem sobie spie do 8.00 :D No tak , obrazanie sie o byle glupote to tez potrafi, eh !

Gość MałaLala2654
jeden pan strzelec zaczął od kilku dni spełniać moje marzenia ??? Nie mam pojęcia o co chodzi. Rozmawiamy z rozmowy wyłapuje moje ukryte pragnienia i je spełnia! Znawczynie strzelców! W co on gra?! Znamy się już trochę dodam jeszcze ;)

Gość MałaLala2654
chyba wszyscy zainteresowani zwiali, ale ja jestem :)

Gość zrujnowana dusza
ja też jestem, ale nastrój mi siię obniżył chciałam jakichś porad na forum erotycznym (że moze jakiś pan by sie wypowiedział) i założyłam temat ale tam zadnej pomocy :( jestem nic nie warta

ja tez jestem :) zastanawiam sie czy niektore zachowania mojego Strzelca nie biora sie stad, ze jest 6 lat mlodszy ode mnie. Na ile to cechy znaku, a na ile ogolnie charakteru i faktu, ze jestem starsza... hmmmm

Gość Angieeeee
miałam kochanka Strzelca, moge powiedzieć że to kłamca, fałszywiec, tchórz :O nic dobrego

Gość zrujnowana dusza
no właśnie a jak Ci było z nim w łóżku (przepraszam za pyt. , nie musisz odp., jesli nie chcesz) mi z nim w syt. intymnych było bosko, ale co z tego ze bez "happy endu"? :O

Nie zgodze sie, ze klamca, ze tchorz i falszywiec, przynajmniej moj taki nie jest, ani moj Tata. Eh te znaki zodiaku, horoskopy, etc. Ja w nie do konca nie wierze i dobrze :P

Gość MałaLala2654
a to dopatrywanie się marzeń moich i próba ich spełniania - myślicie, że ten strzelec ma coś miłosnego na myśli ? Czy podrywa czy rekompensata, czy pożegnanie. Bardzo skąplikowany znak ten strzelec :) Fajnie, ze jesteście!!!!

Gość zrujnowana dusza
moje marzenia też odgadywał, to fakt nie brak mu bylo polotu i wyobraźni był wyjątkowy pod tym wzgl.

Gość MałaLala2654
o kurcze to chyba naprawdę nie typowe zachowanie :/ to nic dobrego nie wróży

Gość zrujnowana dusza
dlatego tym bardziej jestem rozczarowana i nie rozumiem... w każdej sferze sie dogadywalismy, uwielbialiśmy swoje towarzystwo nie zdążyłam o czymś pomyśleć, on juz wiedział bardzo na siebie działąliśmy, podniecalismy sie nawzajem sam sex-piękny, on mpieścił mnie cudnie, itd. ale nie dążył do spelnienia, kurde, po prostu nie kumam tego za jasną cholerę

Dziewczyny co wy wypisujecie co maja znaki zodiaku do charakteru czlowieka albo sexu.Ja jestem kobieta strzelcem i mam tez kolegow i kolezanki spod tego samego znaku i naprawde z niektorymi sie bardzo roznimy w zachowaniu itd.

Gość MałaLala2654
no nie bo spełnienie jest kiedy on doprowadzi kobietę do spełnienia, a to odgadywanie ma być pożegnaniem ?

Gość wredny typ
moj strzelec to byl jak go okreslili moi znajomi i koledzy ,kosmita!!W zyciu niedobry, obrazalski,wiecznie chcial zeby go glaskac i doceniac wiele bral a sam nic nie dawal-jednym slowem dupek ktory mnie bardzo skrzywdzil aha do tego zdradzal.

Gość zrujnowana dusza
dlaczego tak sądzisz , że odgadywanie ma być pożegnaniem , co konkr.masz na myśli?

Gość zrujnowana dusza
wiecie , co mię jeszcze nasuwa odnośnie strzelców? mój to bbyl taki trochę bujający w obłokach...

Gość MałaLala2654
na dowidzenia kilka miłych gestów? Fascynują mnie panowie strzelcy i mimo kilku znanych cech nadal są nie do odgadnięcia :)

Gość zrujnowana dusza
to prawda, że sa nie do odgadniecia poza tym sa naprawdę nieprzewidywalni :O

Gość brunonka
Nastraszyłyście mnie...Mój facet to strzelec:inteligent, przystojniak, pewny siebie i zaradny,nie ciapa, w łóżku rewelacja. Ale nie wydaje mi się, aby był kobieciarzem, bo w sumie to nie bardzo go jakieś inne kobiety interesują i wcześniej też nie miał. Zmartwiłam się odnośnie tego co piszecie o ślubie, że się nie garną panowie strzelcy...Bo ja się właśnie tego obwawiam, odwleka zaręczyny,bo studia i boję się że ciągle będzie się ten okres czekania wydłużał. Dla mnie to obecnie najważniejsza sfera...

Gość MałaLala2654
na początku bardzo się kryją z rozglądaniem za innymi, nie są prostakami potrafią się opanować ;) ale potrafią też bez ogródek mówić o innych :/

Gość zrujnowana dusza
mój to był taki troszkę zadufany w sobie, tzn. od niechcenia np. opowiadał jak to wdówki z wnuczkami ptrzychodzą do jego firmy i jak to go lubią, zaczepiają , że tylko marzy żeby sie uwolnić, i tak często o tym... odniosłam wrazenie , że chce jakby troszkę sie tym dowartościować w moich oczach, jaki to on atrakcyjny, itd... nie wiem :(

Co za różnica jaki znak? Przecież to nie ma znaczenia. Ja jestem strzelcem i niektóre cechy tutaj przez was wypisane się zgadzają, inne kompletnie nie. Nie ma co generalizować, a ocenianie ludzi na podstawie znaku zodiaku to dla mnie bzdura i objaw dziecinady. A niestety kobiety w tym przodują, bo nie znam faceta, który by wierzył w te wszystkie śmieszne horoskopy.

Facet....zgadzam sie z toba w stu procentach chociaz jestem kobieta nie wierze w takie bzdury ,pisalam to juz wczesniej ale one tak jakby tego nie widzialy,zaraz sobie zaczna wrozyc-ha ha ha

chuda blondynka: No to się cieszę, że wśród kobiet też są wyjątki :) Ale sama świadomośc tego, że kobieta może odrzucić Cię tylko ze względu na to, że w jakimś tam horoskopie wyczytała że znaki się nie zgadzają, może faceta załamać. Teraz pomyślcie ile fajnych facetów przez takie bzdury odrzucacie.

Zeby odrzucic osobe ktora sie kocha dlatego ze jest urodzona pod takim a nie innym znakiem to jest naprawde nienormalne.Co za paranoja.A takich durnych tematow o znakach zodiaku niestety coraz wiecej przybywa.