Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal.21

Bede ojcem, matka jest dziewczyna, ktorej nie kocham

Polecane posty

Gość Michal.21

Przydybala mnie na imprezie, bylem troche podchmielony i stalo sie. Jej rodzina zmusza mnie do slubu, moi rodzice nie chca sie zgodzic, jej rodzina to krotko mowiac takie ktioty, ze az mi wstyd. Doradcie, co zrobic Slub na sile to chyba zle rozwiazanie

Gość kasia Katarzynaa
no pewnieze zle rozwiazanie, nie chajtaj sie jak nic do niej nie czujesz, ale twoim psim obowiazkiem jest pomaganie jej w wychowaniu dziecka!

Gość Michal.21
chetnie sam zaopiekowalbym sie tym dzieckiem i odsunal matke i jej rodzine. Ale w takim kraju jak Polska jest to nie mozliwe.

Witam. Problem rzeczywiscie powazny. Sluchaj, nie chce traz walic statystykami, ale.. prawda jest taka, ze 80% malzenstwo zawartych z powodu niechcianej ciazy rozpada sie. Sluchaj.. Jesli juz teraz Jej nie kochasz, to nie zmuszaj sie. Skrzywdzisz jeszcze bardziej Dziewczyne, Siebie i to Malestwo...

Gość wpadłeś

Gość wpadłeś
a dlaczego masz odsuną matkę od dizecka??? trzeba było zahamować hormonu panie podchmielony

Gość BeznadziejnaOsobaTurysta
i ty chcesz mi pozyczac pieniadze ?:o na dziecko lepiej zbieraj :o

Nie zen sie. To niczego nie rozwiazuje, a co wiecej - komplikuje. Musisz jasno okreslic, czego chcesz, ale tez dac Dziewczynie gwarancji, ze wspomozesz Ja. Bedzie dobrze, zobaczysz.

powiem krotko uneszczesliwisz ktora kolwiek z decyzji dziecko ktore nie jest niczemu winne to fakt zenic sie z przymusu jest zle ale z drugiej strony musisz poniesc konsekwencje swojej glupoty bo inaczej sie twojego czynu nie da nazwac a po trzecie nie daj zadzic rodzica wysluchac mozesz rozwazyc wskazane ale to wasze zycie nie ich mysl o dziecku i podejmij dorosla madra decyzje a na drugi raz kup prezerwatywy i nie pij jak nie potrafisz panowac nad soba albo pij tyle by miec swiadomosc tego co robisz