Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja już nie wiem

gdzie można kupić fajne ciuchy?czy ja jestem nienormalna,czy naprawde nic nie ma

Polecane posty

Gość kumpelowa
Właśnie weszłam na stronkę... Super diverse ma tą nową kolekcję. Nie wiedziałam że mają takie ciuszki w swojej ofercie... Ja znalazłam super spodnie do pracy czarne, ale co najważniejsze inne niż wszystkie... Z białą bluzką i butami na szpilce będę wyglądać rewelacyjnie i oryginalnie... http://www.diversesystem.com/kolekcja-damska/spodnie/spodnie-bawelna/spodnie-10147101.html#505 ps. karooolciagam - super ta twoja sukieneczka - fajny ma kolorek i modny tej wiosny ;-)

Gość beata4044
fajne ciuchy dla dzieci mogę polecić na allegro od użytkownika outletgaga wg mnie są rozsądne ceny z wysoką jakość, ja kupiłam dla swojej córci przepiękną sukienkę, która w rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej dlatego może warto sprawdzić, będę ich stałym klientem. gorąco polecam

w stilago rzeczywiście można coś ustrzelić fajnego :) ładne, oryginalne ciuchy, bez zbędnych błyskotek i tandety. w dodatku przyzwoite ceny, uczciwie polecam.

Gość zakupohoholiczka
w sklepach rzeczywiście przysłowiowa 'bida' jeśli chodzi o ładne ciuchy. a jak już jest coś względnie okej, to cenowo dramatycznie... w sieci można za to znaleźć fajne szmatki, na przykład w nife. modne, proste ciuchy dla każdego :) w dodatku teraz mają promocje!

szczerze to coś w tym jest, że w sklepach nie ma w czym wybierać, ja bardzo często tak mam, że chodzę i chodzę po tych sklepach, ale w efekcie i tak nic nie kupię. Ale może wyjściem jest kupowanie w internecie?? Np na stilago można znaleźć sporo markowych ubrań, które nie są dostępne w galeriach.

Gość ładny poziom kafeterii...
czasami mam wrażenie ,że w sklepach jedno i to samo czyli byle co :(

ja kupuje na www.ciuszki4you.pl fajny sklep internetowy modne rzeczy i w atrakcyjnych cenach

Gość yt
ZAPRASZAM MAM FAJNE ORGINALNE CIUSZKI I OBUWIE W DOBRYCH CENACH MÓJ MAIL TO yteb11@interia.pl

Gość maletka ma
ja coraz częściej zagladam na Kupuje.to - takie Allegro, tylko bezprowizyjne polecam zwłaszcza dział z biżuterią - mają przepiękna i niedroga!:)

w sklepach kicha, poza tym wszędzie ciągle są takie same ubrania :/ na izzynoteasy natomiast można sobie kupić sukienki, które nie są masowo produkowane :) fajna sprawa, zwłaszcza że już za 100 złotych można nabyć kieckę ciekawego projektu.

Gość butyk.pl
Z czystym sumieniem polecam butyk.pl.Mają w swojej ofercie również odzież.Warto zobaczyć.Zwłaszcza kiecki mają swietne.

Gość lubie ciuszki wszelakie
fajne ciuszki kupuję na ciuchlandach ;) wkurzam się na sieciówki bo nie chcę wyglądać jak cała okolica , czyli byle jak i tandetnie

Gość olenka555
Ja już dawno zrezygnowałam z zakupów na allegro. Teraz korzystam ze strony wszystkozameryki.com . Oryginalne ciuchy, niektóre marki są dostępne w Polsce, ale na stronce o wiele tańsze :)

Gość Szopperka
Rany, kobiety! Jak szukacie fajnych, orginalnych ciuchów, to przecież nie w polskich sieciówkach!!!!! Wszyscy tu wyglądają podobnie, bo nawet nie biorą przykładu ze sklepowych stylizacji, tylko na chybił trafił, co tanie to biorę i potem robie z tego taki misz-masz, że szkoda gadać. Sto razy lepiej i na pewno taniej kupować za granicą, np. przy okazji jakichś innych wyjazdów. W takim Londynie czy nawet w Frankfurcie jest o niebo większy wybór a ceny niższe i szybciej są wyprzedaże. Jak nie znasz języka to szukasz info na stronach jak yelp.pl czy shoptrotter.pl i dostajesz info o tym co gdzie kupić i anwet trase zakupową ci ułoży. Szkoda czasu i forsy na zakupy w Polsce.