Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skłocona z samą sobą

Co robić?

Polecane posty

Bohaterowie: -ja -on -Zdz**a -Brat On'ego -rodzina On'ego Wprowadzenie: Ja i On kochamy się, bardzo, codowny mężczyzna! Dobry, czuły, wspierający - bajka. Zdz**a-kiedyś zalecała się do On, nie dał jej szansy, obecnie jest z Brat On'ego. Intryguje, wbija szpile, wyśmiewa swojego partnera, miesza między Ja i On, kombinuje, chce zniszczyć, w między czasie pamięta o tym by rzucać Brat On'ego, by szukac szans u innego, który Zdz**y nie chce, więc znowu miesza, kombinuje i Brat On'ego niemalże błaga by z nim znowu była. Zdz**a w zywiole - co za zabawa! Znowu może psuć związek Ja i On. rodzina On'ego- zmienna jak chorągiewka, Zdz**a pokazuje swą naturę - lecą gromy, nie lubimy, jak Zdz**a mogła, co sobie wyobraża?! Powrót do Brat On'ego- powrót uczuc, kochana Zdz**a, wyjdzmy razem do kina, moze jakas imprezka? Problem: Ja i On - już nie jest kolorowo. Ja - powiedziała co myśli o intrygach, podała przykłady, wyznała uczucia, które do tej pory starała się ukryć - dać szansę Zdz**a, bo przecież każdy jest dobry, że może to tylko złudzenie... On-obstał za Zdz**a... Co jest do cholery? Czy tylko ja widzę co się w Zdz**a kryje?! Czy rodzina On'ego nie dostrzega jak się nimi manipuluje?! Rozwiązanie: Ja - nie dostrzega:( Smutek:( Chyba koniec opowiadania... Po bajce... Zdz**a wygrała - GRATULACJE...

Gość no i co z tego wynika
A może Ci się tylko wydaje, że wygrała? Takie Pyrrusowe zwycięstwo. Może jednak będzie dobrze. Wiesz, w końcu najbardziej ślepi przeglądają jednak na oczy.

Ja - prosiła, tłumaczyła, wyjaśniała, walczyła by ratować związek. On - Ja o co Ci chodzi? Nie podoba sie? Odejdz, zostaw! Jestes zawistna! Ja - cierpi, całe życie starała się być dobrym człowiekiem, nie kombinowała, była szczera, pomocna - oberwała. Zdz**a - wygrywa. Zapraszana na przyjecia, na ploteczki, na ciasteczka, cukiereczki. O Ja nikt nie pamieta. On - obrażony, bo Ja zachowała sie źle! Nie usmiechala się gdy sie z niej śmiali, nie byla urocza - tylko smutna i przygnebiona. Rodzina On'ego - co sie dzieje z Ja? o co tej dziewczynie chodzi? Nie zapraszajmy jej już nigdzie, skoro nie umie sie bawic z nami i Zdz**a Czy Ja dostała to na co zasłużyła? Chyba tak... Nikt nie jest tak naiwny jak Ja...

Gość Tak to już jest
Tak to już jest - ma się miękkie serce to trzeba mieć twardą d... Szczerze- poddaj się - nie wygrasz, bo od dawna już dobro nie ma szans, a po co masz sobie szargać nerwy?! Czy przejżą na oczy? Może po śmierci, jak Bóg im wyświetli film pt."Ja i Zdz**a" - choć nie pokładaj w to nadziei bo pewnie i tak im się nie odmieni... a co do On - nie wypowiadam się, bo nie rozumiem człowieka!