Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kasia

kto jeszcze nie zdał matury? jestem zalamana...

Polecane posty

przeciez to test >> rozumiem ze 85 proc wzwyz z podstawy?

Gość zalamana kasia
sie nie martwie. Miejsce na uczelni mam zaklepane jako laureatka olimpiady. Tylko chcialam isc na inne studia jeszcze:)

Gość przecież to test
bynajmniej nie z podstawy

Coś mi się wydaje, że kręcisz ... jak mogłaś nie zdać matury skoro jest amnestia ???

Gość przecież to test
to co potrzebne na socjo. pl, ang, hist, wos. na uw porządna konkurencja jest..

Gość no i autorke zatkalo
brawo graniac :P

Mogla zdawac geogr. na dodatkowym,a amnestia jest tylko na obowiązkowym.

Ja pierdzielę, jak czytam wypowiedzi niektórych ludzi to mnie normalnie rozbraja ... Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. Mam nadzieję, że autorka topicu się nie przejmuje takimi farmazonami i złośliwościami. Szkoda słów. A tak a propos samego tematu, to przecież skoro nie zdałaś tylko geografii, obejmuje Cię amnestia chyba, co? I wtedy możesz iść na studia, na zaoczne pewnie by Cię przyjęli. To tak na wypadek, jakbyś nie chciała tracić roku. Nie martw się, nie jesteś jedyna - z mojej klasy sporo osób nie zdało historii, a jednak się tym nie przejmują, świadectwo normalnie dostali, tak, jakby zdali, bo amnestia. Ja cudem zdałam historię, podobnie jak moja kumpela. Mimo, że zdałam, chyba też będę poprawiać wynik w przyszłym roku, dla własnej satysfakcji. Pozdrawiam serdecznie tych, którzy rozumieją, że każdemu może się przydarzyć porażka.

Nieprawda, że amnestia jest tylko na dodatkowym, normalnie obowiązkowy też obejmuje. Przynajmniej tak czytałam.

Gość jhaasdfdf
akurat laureatka i matury nie zdala??? POdpucha

Gość meska szowinistyczna świnia
żeby zdać mature to cza myśleć i dobrze że matołki oblewają przynajmniej w przyszłości matołki nie bedą siedzieć za biórkami i pierdzieć w stołki bo na niczym sie nie znają wiec bo miotły matołki ;-)

Gość zalamana kasia
Jaka podpucha. To ze jestem laureatka z jednego przedmiotu nie oznacza tego ,ze ze wszystkiego jestem dobra. JAk mowilam miejsce na uczelni mam pewne Tylko chcialam zdac mature z geografii zeby dostac sie tez na inny kierunek. A na olimpiada z biologii

Gość jhaasdfdf
A co to za dziwne przepisy: bez matury na studia??? Ale mamy wykształconą młodzież!!!!!!!!!!!!!!!

taka wykształcona młodzież jaka władza banda matołów

zdecydowanie zamałe wymagania są na studia i dlatego mamy jak mamy

Gość zyzyzyzyzy
Kto napisal ze na starej maturze mozna bylo sciagac ale to byla tylko matura a wasza matura to przepustka na studia, mozecie zlozyc papiery gdzie chcecie a my musimy (musielismy ) zdawac wstepne egz ktore byly duzo trudniejsze jakmatura. A 30% to naprawde nisko na studiach bedziesz potzrebowala na zal conajmniej 50% czasami 75%

Gość ulaaaaaaaaaaaaaaa
heh...tez pisalam geografie wynik jak dla mnie tragiczny 62 % rozsz chcialam isc na studia związane z geografią, mam szanse? geografii uczylam sie najwiecej, wosu tylko tydzien przed matura i mam ponad 80% :O

Gość Garmazerjia
" piszez że .." chcialam zdac mature z geografii zeby dostac sie tez na inny kierunek" jakbys chciala sie dostac na inny kierunek gdzie potrzebna byla geografia to bys sie porządnie do niej przygotowala.. Glupia jestes i tyle

Gość graverPL
Nie zdałeś matury??? SPRAWDŹ: www.niezdalemmatury.pl