Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy problem

Pobicie na dyskotece, jak interweniowac?

Polecane posty

Gość mamy problem

Witam. Problem wygląda tak: Wczoraj ja z moim chlopakiem bylam na dyskotece, on zostawl mnie na chwilke z koleanką i poszedl do sklepu...w drodze apadlo go osmiu kolesi (dwoch po 16 lat i szczesciu po 24). Moj chłopak ma 21. Zaatakowali go od tyłu i pobili... Gdy wrocil byl caly brudny i poobijany... bronil sie, ale wiadomo ze nie mial szans zeby calo z tego wyjsc. Ta impreza byla w innym miescie niz mieszkamy, a co chlopacy byli z naszej miejscowosci. Znam ich z widzenia. Domyslalm sie ze powodem bylo to, ze kilka miesiecy temu jeden z tych 16-sto latków zaczpial mojego chlopaka na miescie no i ten go troche potrząsnął... Teraz siedziemy i myslimy co z tym zrobic.. Bo to nie może ujść im płazem. Myslimy nad tym zeby moj chlopak poszedl do ojca tego chlopaka co byl inicjatorem tego calego zajscia. A moze obdukcja? Co radzicie>???

obdukcję trzeba zrobić od razu. Natomiast ja bym poszedl do tego ojca :D.. i powiedzial, zeby dawal kase na stół albo składasz zawiadomienie do prokuratury :).. Ze obdukcja jest itp..

Gość szybko leccie robic obdukcje
a potem pomyslicie, co dalej.

Gość trzeba było nie szwędać się
po dyskotekach :-O

Gość mamy problem
Właśnie tez tak mysle. Dzis jest niedziela, a w przychodni teraz przerwa obiadowa. Chłopak powiedział ze idzie do ojca, bo zna go przez swoją mamę i wie, ze on trzyma tego syna bardzo krotko, wiec jakiie "doniesienie" powinno pomoc. A za obdukcje sie płaci/

obdukcja i na policje!!! Chcecie sami zalatwiac porachunki z bandziorami?? twoj chlopak doniesie ojcu, on spusci wpierdol synkowi, a potem 10 bandziorow napadnie na ciebie i zgwalci w odwecie. Ja bym poszla na obdukcje i na policje, od razu!!!

Gość mamy problem
wlasnie chodzi o to, ze nie chcemy sami zaczynac bo to bez sensu... takie błędne kolo, oni dostaną to sie odwdzięczą. Nastraszylas mnie z tym gwałtem... Jak pozniej zobaczylam tego gówniarza na dyskotecie to mu strzelilam w twarz... i wi8dzialalm ze powstrzymał sie zeby mi cos zrobic, wiec chyba nie bedzie tak zle... W związku z tym ze przychodnia chwilowo nieczynna to on teraz idzie do jego ojca, zobaczymy jak po rozmowie z nim przedstawi sie sytuacja. najwyzej o 16 pojdziemy na obdukcje.