*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Lipiec 1, 2007 Co Wam się bardziej podoba: skóra opalona, blada, a może coś między tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyka Napisano Lipiec 1, 2007 każdemu co innego pasuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona500 0 Napisano Lipiec 1, 2007 Ja lubię być opalona i sama lubię jak np. facet jest ładnie opalony. Bladość nie przypada mi do gustu. Chociaż sama mam duże problemy z opalaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bladosc nie kazdemu Napisano Lipiec 1, 2007 pasuje,ale jak masz np rude wlosy to jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooookaa22 Napisano Lipiec 1, 2007 wolę opaloną skórę, nawet chemicznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez wole opalona ladnie Napisano Lipiec 1, 2007 wyglada nawet wtedy jak jest tylko lekko musnieta sloncem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taktak tak Napisano Lipiec 1, 2007 każdy wygląda lepiej opalony,choć tak delikatnie.a szczególnie jak sa jakieś mankamenciki urody.Bladość tez wygląda ładnie ale tylko na osobie która ma idealna figurkę i cerę bez skazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach