Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

co byście zrobiły??

Polecane posty

mam taka sytuacje ze moj mężczyzna nazwał mnie kiedys samolubem ;( to ryczalam chyba ze 2 h jak byl u mnie :( ( bo stwierdzil to miedzy innymi po pewnej sytucaji która zaistniala i ja powiedzialam \"wiesz jak ja sie wtedy poczułam jak to powiedziales\" :( a on dodał a wiesz :jak ja ?Ty tylko myslisz o sobie i jestes samolubem .....) i udowodnilam mu ze tak nie jest. chociaz do tej pory mnie to boli :( i to pamietam .... a teraz... :-( nazwał mnie narcyzem :( ( juz 2 raz) bo powiedział ze chce ładnie wygladac dla innych i sie po to maluje ..... i jak gdzies wychodzimy i sie przegladam w lustrze to mi zaraz mowi ze i tak sie innym podobam i takie hasełka a ja sie wkurzam zaraz !!! bo mi to działa na nerwy bo tak wcale nie jest!! i co ja mam zrobic :(

Gość rozum to
a ja mam 13 lat i sie nudze

Gość idz dziecko do przedszkola

Gość helawopałach
to raz gdy bedziecie wychodzic nie maluj sie w ogóle..zobaczymy co on ci na to powie...co do samoluba...hm moze ma racje a jak nie to strzel foszka;)

Gość .lenka13
ide do piaskownicy

tak to jest ja sie chce o cos zapytac doradzic !! po prostu mnie to wkurza a ktos jak ma takie glupoty pisac to lepiej niech nie pisze!! darujcie sobie ---------- helawopałach dzieki za wypowedz ale czasami nie robie makijazu to znowu na co innego zwróci uwage bo niby wlosy poprawiam!! :( to jak mam wygladac jak czupiradło?? a robie to tylko dla niego i troszke dla siebie bo chce ladnie i schludnie wygladac :) i nie lubie takich sytuacji :(

Gość too-ja
ZMIEN FACETA KUTFO !! :D

Gość A może ...
porozmawiaj z nim o co mu chodzi, bo jak ty mu nie odpowiadasz to co stoi na przeszkodzie żeby ciebie zmienil na model , ktory mu odpowiada. Zobaczysz bedzie to dla niego wstrząs. Nikt nie jest idealny, on też nie i na pewno tobie się tez nie podobają różne rzeczy, które on robi ...