Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liff

Weterynaria

Polecane posty

Jak myslicie,jakie będą w tym roku progi na wet.?Chodzi mi głownie o Wa-we i Lublin.Jak duza jest roznica miedzy progami na dzienne i na płatne?Czekam na opinie;)

Gość w wawie ok 160 pkt

Zastanawiam się czy się nie obnizą...bo w sumie chemia była trudna...ale za to biol łatwa,juz sama nie wiem:D

no chemia byla trudna a niektorzy mieli po 90%:p a biola latwa a niektozrzy mieli po 40% bo podobno klucz byl dziwny..nie wiem nie widzlama i nie ebde zagladac...ale tez sie zastanwaiam jak w zaiwazku z tym bedzie wygladac w tym roku skala punktowa na studiach :)

Mi zalezy zeby sie dostac na płatne,bo mi srednio poszło...ale chyba na płatne to kazdego przyjmują,byle zapłacił:D

no nie do konca...ale pewnie ze sa wieksze szanse:) i woogle niewiele osob stac na platne:) a ile weterynaria platnie kosztuje?? bo medycyna 19 tys;/ mama andziej ze dostane sie na dzienne:) a moze akurat sie dostaneis zna dzienne jesli nie tlyko nam poslzo zle z ta chemia:) a ile mialas % z chemi i bioli??

W Lublinie cos ok.4 tys.Najwyzej bede poprawiac za rok:( Ale ode mnie znajomi co się wybierają na wet wcale nie mają rewelacyjnych wynikow.Tacy z 80 czy 90 to raczej idą na med:)