Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dalem rady

nie dosiegam

Polecane posty

Gość nie dalem rady

ostatnio chcialem dotknąć ustami swojego penisa ale nie dalem rady. czy musze sie rozciagac?

Gość nie dalem rady
dziwne bo np w odbyt zmieszcze cale kule i pol pyty

Gość to już modne nie jest
:D niewielu się udaje...musisz sporo ćwiczyć...

Gość trzeba wyciac 2 zebra

Gość dfd
``Tylko po co Bleeeeeeeeeee`` jak to po co ?Moze mu dizewczyna robi rzadziej niz ma ochote .

Gość dfd
kobieta ma znacznie mniejsze szanse na powodzenie.Musiałaby byc gimnastyczka lub robic w cyrku.W przypadku kobiety mozesz dodac kilkanascie cm wiecej niz faceta.Zreszta malo ktory to potrafi.

Gość dfd
Ja bym mogła, gdybym miała penisa, a tak- nie bardzo chinskie akrobatki maja szanse.FAceci tez nie siegaja chyba ze cwicza.

deska---tak jak ty radziłas koledze ja poradze tobie znajdz faceta possij i nie bedziesz poszkodowana

Ale na serio:) To jest taka pozycja np. w jodze, na odciążenie kręgosłupa i rozluźnienie mięśni, robiłam to nie raz i jakbym miała penisa, tak ok. 15cm, a tym bardziej więcej, to bym sobie mogła obciągnąć. Tyle, że faceci zazwyczaj mają większy brzuch, więc nie wiem, czy by się tak mogli złożyć;)

moja rada: włóż sobie trzonek od szpadla w dupe i zacznij tańczyć sambe :classic_cool:

Gość dfd
bez treningu sie nie uda .Zreszta obciaganie samemu sobie jest egoistyczne .CZlowiek powienien myslec przede wszystkim o plci przeciwnej.kobieta powinna dbac o to by facet byl zaspokojony i na odwrot.

Dziwisz się? Wszyscy faceci to egoiści.

Wiem jak jest bliżej!!!!!!!!!!!:P Trzeba się położyć na podłodze, na plecach, nogi zgiąć w strone brzucha, podeprzeć się na łokciach i założyć no0gi za głowę, jak się tylko da. Wtedy jest najbliżej do krocza i na pewno facet by dosięgnął sobie. Ew. leżąc trochę na boku założyć jedną noge za głowę i wtedy bokiem tez jest blisko:)

Gość Arr p
A ja dosiegam spokojnie...co prawda moj ma 18,5 cm ale trzeba po prostu byc gietkim ;p