Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej maz jest do mnie mowi

Do matek w Anglii pytanko

Polecane posty

Nie boicie sie teraz tam byc gdy znów terrorysci czaja sie na wyspach ?Czemu stamtad nie wyjezdzacie poki jeszce mozna bo jeszce czesc lotnisk pracuje normalnie

Gość co to
co to za panika? to nie II wojna swiatowa tylko pare czubkow, ktorym wydaje sie ze moga nas zastraszyc; widze, ze w twoim wypadku wygrali a szkoda

no pare czubków zgadza soe 11wrzesnia 2001 w NY tez znalazło sie pare czubków myslisz ze w madrycie w 2004 było ich wiecej aby zabic ludzi czasem jeden duren wystarczy aby zgineły tysiące

a czego szkoda?

Gość fffffffffffffff
ale w anglii ryzyko jest wieksze z reszta co mnie to ja tam nie jestem jak im nie przeszkadza bo forsa wazniejsza niz zycie to nie moja brocha czego to ludzie dla forsy nie zrobia nawet zyciem ryzykuja swoim i swoich najblizszych

Gość prawdopodobienstwo
wieksze ze wpadniesz pod samochod niz staniesz sie ofiara bomby. I jak juz ktoras poprzedniczka powiedziala, poddanie sie, ucieczka to dac im za wygrana. Mieszkam w Londynie i dwa lata temu, w dniu 7go lipca postawa Londynczykow byla az wzruszajaca - WE'RE NOT SCARED!!!! A co forsa ma do tego?

Gość fffffffffffffff
co forsa ma do tego? a po co tam jestes jesli nie dla forsy?

Gość tyle na ten temat
wieksze ze wpadniesz pod samochod niz staniesz sie ofiara bomby. pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp Powiedz to tym kórzy płacza po ofiarch z 11 wrzesnia

Gość prawdopodobienstwo
tu zyje od ponad 20 lat i nie dla forsy.

Gość prawdopodobienstwo
glupi komentarz bo nikt nie neguje ze i 11go wrzesnia i 7go lipca, i codziennie w Iraku, Izraelu, Afganistanie, zeby nie wspomniec o regionach Afryki, staly sie ogomne tragedie. To wg tego co mowicie wszyscy mieszkancy NY, Londynu, itd powinni teraz mieszkac w bunkrach? To wlasnie dla pamieci tych co zgineli ze nie powinnismy sie uginac i rezygnowac z naszego normalnego codziennego zycia!!!