Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Japanka

gałki dopochwowe z propolisem

Polecane posty

mam pytanie czy komus z was pomogły gałki z propolisem ? chce je kupic a nie wiem czy sie opłaca

Gość realistyczny człowiek
a na co mialy one pomoc ?

Gość ale gorrąco
kupiłam je jakiś czas temu i na dniach zamierzam wypróbować:) slyszałam o nich wiele dobrego i mam nadzieję, że sprawdzi sie to w praktyce.

Witam.używałam tych gałek na te sprawy.Miałam świąd,pieczenie,bo biorę tabl.anty.Pomogło.Ale do tego smarowałam Clotrimazolem też polecam.Pozdrawiam

ja tez je mialam ale musze szczerze powiedziec ze mi nic nie pomogly pogorszyly jeszcze tylko sprawe :-( swedzenie bylo jeszce wieksze i upławy :-O 😡 nie wiem moze to takze kwestia tego czy ktos jest uczulony na propolis czy nie

ja tak samo jak matylda- uzywalam galek propolisowych i dodatkowo smarowalam sie clotrimazolum, po tygodniu mialam problem z glowy. aaa i jeszcze dwa razy w ciagu dnia-rano i przed snem- podmywalam sie \"tam\" jogurtem naturalnym to normalne, jesli bierzesz tabletki anty...

Gość ninkusia
Czy ktoś jaką datę ważności mają gałki propolisowe??? Mam w domu ale bez opakowania. Mniej więcej pamiętam kiedy były kupowane ale nie wiem czy tyle mogą stać w domowej apteczce.... Może ktoś ma w domu i mógłby sprawdzić??? Z góry dzięki :)

Gość ninkusia
Naprawdę nikt nie ma w domu? :( To pilne...