Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TC

Rozwiazuje problemy, srednio 5 na godzine, czasem 6...

Polecane posty

Gość TC

prosze sie zglaszac :)

Gość ewwlina
dlaczego bolą mnie cycki? Do okresu mam 7dni, czy to juz pms?

Gość TC
dokladnie tak :) po menstruacji zbadaj sobie cycki palpacyjnie

Gość ewwelina
ale mnie zawsze bolą przed @, ale naczytalam sie tyle i pomyslalam ze to moze wczesne objawy ciazy ( ale 10dzien to za wczesnie)

Gość TC
po braku wpisow w watku wnioskuje, ze spolecznosc kafeteryjna nie ma problemow, co zreszta cieszy mnie bardzo

Gość TC
ewelina- nie wiem ile masz lat,czy mialas sex, nie wiem, czy sie zabezpieczasz, mozesz kupic test w aptece/sklepie i sprawdzic dla pewnosci

Gość hgfdd
jestem bardzo niesmiala, co robic?

Gość bezproblemowa
mam jeden problem:)

Gość TC
hgfdd- zapoznaj sie z kims jeszcze bardziej niesmialym od siebie i staraj sie go osmielic- to dziala, wyleczysz byc moze i siebie i jego bezproblemowa- no slucham? :)

Gość eeebe
ile kosztuje akademik w warszawie i czy latwo znalezc prace w weekendy w stolicy jesli tak to ile na oko dostaje sie w kieszen?

Gość ewwlina
jak mam okres 5dni to ostatniego dna doszlo do krotkiego zblizenia , doslownie na 5s, wiec to raczej pms!

Gość hgfdd
a jak myslisz wroci do mnie moj ukochany byly chlopak, czy juz nie? :)

Gość TC
eeebe- widze, ze masz problem z dotarciem do informacji, radze wejsc np na forum gazeta.pl w Warszawe i tam bezposrednio zasiegnac jezyka, polecam, na pewno otrzymasz odp. na swoje pytania

Gość TC
ewwlina- przez 5 s czasami moze sie duzo wydarzyc ;) mam nadzieje, ze w Twoim przypadku nie, na przyszlosc nie zapominaj o antykoncepcji hgfdd- a z jakiego powodu sie rozstaliscie?

Gość bezproblemowa
brak problemów to też problem:D

Gość TC
bezproblemowa- no to sprawa dyskusyjna, wszystko zalezy od indywidualnego podejscia ;)

Gość hgfdd
Stwierdził, że nie pasujemy do siebie i że chyba woli byc sam niż z kimś więc z nim zerwałam... A potem jeszcze wlamalam mu sie na skrzynke i zwyzywalam od najgorszych :( nie moglam sie pogodzic po prostu ze go stracilam i dlatego tak sie nieladnie zachowalam. mija miesiac i sie nie odzywa niestety :(

Gość TC
hgfdd- bez watpienia czuje wielka uraze do Ciebie, jesli zalezy ci na nim przepros go za swoje zachowanie i szczerze zapytaj czy sadzi, ze mozecie byc jeszcze para mysle, ze powinien sie ustosunkowac jesli odmowi- sprawa oczywista - bedziesz musiala go wymazac z pamieci w kazdym razie polecam szczerosc, nie gierki

Gość hgfdd
Dzięki, już go przepraszalam chyba z 5 razy :) no zobaczymy jak to dalej bedzie, jak kocha i tęskni to sie odezwie, jak nie to trudno :)

Gość TC
oj, o tym nie wiedzialam- juz go nie przepraszaj w takim razie ;) poczekaj, jak mu zalezy odezwie sie

Gość fioletowa pomadka
ja też mam problem. jaką dietę powinnam stosować i jakie ćwiczenia wykonywać, żeby ważyć 48 kg? ;) od razu mówię, że nie idę na forum o dietach, bo tam mnie zjadą, że chcę tyle ważyć pzy wzroście 165 cm. ;)

Gość niuniunia
to ja poprosze o odpowiedz na takie pytanie: bardzo cche sie wyprowadzic od rodzicow i zamieszkac z chlopakiem. Niestety oboje studiujemy i nas na to nie stac. Dodatkowej pracy nie da rady zalapac - studia dzienne i zajecia od rana do wieczora. Weekendy tez zajete bo robimy dodatkowy kurs. W wakacje musimy odrobic praktyki wiec tez nie da rady zarobic grosza. I co tu poczac?? :(:(:(

Gość TC
3 godziny dziennie intensywnego treningu i prawie w ogole nie jesc- ale ja nie wiem jak dlugo tak pociagniesz ;) a tak naprawde nie zakladaj sobie jakiejs konkretnej wagi tylko zmien styl zycia a moze sprobuj sie polubic ;)

Gość fioletowa pomadka
ale ja nie chcę szybko chudnąć ;) mam 3 miesiące i chcę powoli zrzucić 11 kg ;) tylko zaproponuj mi jakąś dobrą dietę i dobry trening ;) bo ja mam problem z tym ;)

Gość TC
niuniunia- sytuacja bardzo trudna, w naszym kraju szczegolnie nie wiem co studiujecie, ile jestescie w stanie poswiecic dla swojego zwiazku, byc moze ktores z Was moze sie postarac o indywidualna organizacje studiow/ indyw. tok studiow i podjac prace coz, zaczyna sie dorosle zycie ;) wszystko ma swoja cene powodzenia

Gość dfdsgf
facet nie zwraca na mnie uwagi...jestem zdolowana.:?:?

Gość TC
fioletowa pomadka- 11kg w 3 mce to wcale nie tak powoli i malo na forum diety nie musisz pisac, mozesz sobie tylko poczytac mysle, ze nawet gdy schudniesz nie wzrosnie Twoja samoocena, bo wartosc swoja nosisz w glowie, w mysleniu o sobie ;)

Gość TC
dfdsgf- za malo danych :)

Gość Muszę....
Jak bezbolesnie zerwac zchlopakiem ktory mnie kocha i na ktorym mi zalezy-nie chce go zranic ale z pewnych powodow nie mozemy byc razem:(wiec jak mam powiedziec mu ze byc z nim nie moge,jak to zrobic,zeby go jak najmniej bolało?

Gość dfdsgf
hm...ok...facet jest dwa lata odemnie starszy.jest wyluzowany odwazny slicccczny:D:D zawsze rozesmiany i wesoly... ja lekko niesmiala..... w dodatku nie widujemy sie bardzo czesto....bo jak jest okazaj to mi kolana miekkna i nie wiem co mam mowic....:?/