Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani lodu

Jestem bardzo zimna i zgorzkniala dziewczyna, bardzo

Polecane posty

Gość pani lodu

A mam tylko 25 lat. Na wszystko mam wytlumaczenie. Moje motto zyciowe to: mam wszystko w dupie i facetow tez bo i tak zdradzaja. Nie wierze w milosc ani przyjazn. Nie interesuje mnie rodzina dalsza ani znajomi. Jestem wynaturzeniem.

Gość tooooooooooooooooooooo
tak jak ja:(

Gość tooooooooooooooooooooo
a za 20 dni wychodze za maz i powinnam sie cieszyc ale jakos nawet z tego nie umiem:( chyba mnie nerwy zjadly:(

Myślę, że to się da leczyć ;) Trudno jest przejść życie w pojedynkę, nie mając, znajomych, przyjaciół. Nie uwierzę, że można być taką desperatką 🖐️

Gość pani lodu
ja taka jestem bardzo osowiala i zgorzkniala

da się! niestety ... nawet majac rodzine taką pełną z dzieckiem , czasem jest tak ,ze to jest nadal zycie w pojedynkE

do marzenny -> a co Ty robisz, żeby to się zmieniło ? do autorki ->cóż bądź sobie taka jaka jesteś :D, nie wymagaj jednak w późniejszym wieku, żeby ktoś otoczył Cię ciepłem i zrozumieniem. Bryła lodu jest ciężka do skucia, brrrrrrrr, współczuję 🖐️

...kutfa, trzeba miec najpierw kogo zdadzac... :o

pani lodu wspolczuje Ci....ale , uwazam, ze Twoje podejscie do zycianie napawa optymizmem zniechecasz innych do wlasnej osoby, kazdy z nas odpowiada za swoj los, powinnas bardziej optymistycznie patrzec na przyszlosc, zawsze mozesz mawiazac jakies nowe kontakty albo powrocic do starych, najwazniejsze zeby pozytywnie myslec, a nie zalamywac sie, wystarczy odrobina dobrej Twojej woli....wszystko zalezy w glownej mierze od Ciebie, ja zycze Ci powodzenia....

jestes mloda i masz cale zycie przed soba, a uzalanie sie nad soba do niczego dobrego nie doprowadzi, musisz stanac na nogi wziasc sie w garsc...