Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malikaaa

mam 21 lat jak urosnąc?

Polecane posty

Gość malikaaa

Gość prosta rada z TV
pij mleko - bedziesz wielka:classic_cool:

Czasem chciałabym być malutka... Od zawsze jestem jedną z najwyższych, a o obcasach mogę zapomnieć. Nie wpsominam już nawet o super chłopcach-kurduplach, którzy są przeze mnie skreślanie na starcie, mimo że są naprawdę w porzaku. Mam 178cm wzrostu i 17lat. Nie chcę nawet myśleć o tym, że mogłabym jeszcze urosnąć. Oddałabym wiele za kilka centymetrów mniej... Tak, żeby założyć kiedyś obcasy i wyglądać jak człowiek - nie chudziutka żyrafa... :( Nie przejmuj się więc swoim wzrostem, małe jest piękne. Zaufaj mi :)

Gość *Dominika*
malikaaa a ile masz wzrostu?? ja mam 19 lat i 158:( ale to fakt na obcasach moge (a wrecz musze) chodzic;)

Gość malikaaa
czesc mam 166 cm wrostu ale prawie wszystkie moje kolezanki sa odemnie wyzsze. Masz wielkiego farta ze jestes az tak wysoka to co ze nie mozesz nosic butów na obcasach i tak sa niewygodne ja jestem niska a i tak nie chodze na obcasach poza tym uwiesz mi wszystkie nizsze dziewczynu patrza na Ciebie z zazdrością a jezeli mówia Ci ze jest inaczej to kłamią . Jak jestes tka chuda i wysoka to mozesz zostac modelką.

Gość tele_morele
oj dziewczyny dziewczyny, zawsze jakiś problem. ja mam 165 cm i wszystkie moje kobiety zawsze były wyższe odemnie. i tylko moją była zona miała kompleks i chodziła w laczkach, miała 171 cm. reszta była normalna i chodziły tak jak im pasowało , albo w kapciach albo na szpilkach. wogóle nie robiły sobie niepotrzebnego problemu. teraz mam bardzo wysoką kobietę, jest w trakcie rozwodu. złapała kiedyś pierwszego z brzegu faceta który był wyższy od niej, twierdzi ze trafiła na takiego gnoja i sie dziwi że az 10 lat z nim wytrzymała, ale szukała wyższego, no bo jak inaczej. na osiedlu nas znają to niema sensacji, najlepej jak pojedziemy nad morze, cała plaża się ogląda, taka ładna kobieta z takim kurduplem, ale po jakimś czasie im przechodzi. wiem jedno, nie wzrost ale charakter jest ważny. Trzymajcie sie ciepło.

do malikaaa: Od zawsze byłam jedną z najwyższych osób w swoim otoczeniu. Dopiero w liceum trafiłam do męskiej klasy, gdzie byłam średniakiem. Moje 178cm to było nic w porównaniu do dryblasów, którzy mieli po 190cm. Ale często słyszałam i słyszę do tej pory od dziewczyn, że jestem ZA WYSOKA. Współczują mi. Nie lubię tego. Jest mi wtedy po prostu przykro i mam ochotę zgarbić się i mieć te 160. Rok temu podeszła do mnie jakaś kobieta wręczając wizytówkę z agencji modelek. Pogadałyśmy sobie miło, ale na tym się zakończyło, bo moj tatuś stwierdził, że i tak wystarczy mu, ze jak jestem na plaży to połowa facetów sie ślini. On oczywiście przesadza. Fakt, słyszę często teksty \"jakie nogi\" albo \"co za pupa\", \"niezła laska\" ale chyba każda dziewczyna ma w sobie cos urokliwego. Moj wzrost przez innych postrzegany jako zaleta, dla mnie jest niejednokrotnie przyczyną dziwnych, czasem nieprzyjemnych sytuacji. Dlatego dziewczyny CIESZCIE SIE, żE MOżECIE WYGLADAC KOBIECO W BUCIKACH NA OBCASACH, WSZEDZIE ZNAJDZIECIE WYżSZEGO OD SIEBIE FACETA I ZADNA KOLEżANKA NIE WYTKNIE WAM, ZE JESTEśCIE JAK ZYRAFA LUB TYCZKA... :(

Gość chwila chwila
21 lat - to już za późno na karierę modelki.. :P nie da się urosnąć w tym wieku

Gość ihungbubuygbfkgnli
A ja mam 164cm...czy ma się zabić? Głupota nie zna chyba granic!!!!

Gość Rubinowa
a ja mając 22 lata i zaledwie 161 cm wzrostu co mam powiedziec? autorka tego posta naprawdę nie ma powodów by się przejmowac...

Gość a czy ona
moja znajoma wybrala sie do tej szeptuchy z orli wlasnie z takim zamiarem zeby sie troszke wydluzyc,ponoc ta kobieta pomaga na wiele przypadlosci,zobaczymy czy i z tym jej pomoze

Gość MALIKKA
KTO YO JEST TA SZEPTUCHA Z ORLI?

Gość a czy sa jakies
no ona podobno wszystkich leczy! poczytaj o niej topik

Gość fdgf
przywiaz nogi do kaloryfera a 3 metry dalej postaw ulubione jedzenie jak zglodniejesz, to bedziesz tak siegac, ze sie wydluzysz :P

Gość uuuuuuuuu
hehe smieszne ale sa poobno sposoby zeby jakies ciezarki do nog przywiazazywac