Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anionim123

jak przytyć?

Polecane posty

Gość anionim123

witam mam 18 lat 172 wzrostu i 61 kg wagi. Chcialbym przytyć lecz mi sie to nie udaje:( bardzo duzo jem można powiedziec rośnie mi tylko brzuch mam duży ale na drugi dzień rano już go nie ma:( i musze znowu jeść od nowa by był..dlaczego to nie jest moja stała waga? czemu na 2 dzien jest tak,ze to co mialem dzień wcześniej znikło:(,czy to wina genetyki? prosze o rade jak moge szybko zwiekszyc swoją mase ciała:( z góry dziękuje.

ty chcesz przytyc ja mam 183 i waze 59 i dobrze wyglądam troche może nogi i dupcie mam chuda

Gość anionim123
sorka ale ty jestes kobietą..wam to pasuje.

Ale po co Ty chcesz przytyć, ważysz odpowiednio do swojego wzrostu.Niektóre dziewczyny uznałyby wręcz, że nawet za dużo. Ja mam 164 cm wzrostu i ostatnio waga spadła mi z 50 do 48,5kg, nie odchudałam się.Trochęprzydałoby się przytyć, jakieś 2-3 kg ale też jakoś nie mogę.

anionim przepraszam bardzo nie zwróciłam uwagi na płec myślałam ze jestes kobietą sorry))

Gość anionim123
ludzie :D !raczej dziewczyny:) jestem facetem czytajcie uwazniej

Anonim- skoro jesteś facetem, to rzeczywiście mógłbyś więcej ważyć. Plecam siłownię- rozzbudujesz wtedy masę mięśniową to i waga podskoczy do góry.Jest tez sporo różnych odżywek, suplementów dla sportowców , które wspomagają ćwiczenia na siłowni. Poradź się wykwalifikowanego personelu w jakimś fitnessklubie.

Gość anionim123
wam dziewczynom proporcje ukladaja sie inaczej czy wazycie 50 czy 60 nie wyglądacie nigdy tak chudo..ale co tu poradzic facetowi:(?

Gość anionim123
no spoko chodziłem na siłownie 3 miesiące fakt faktem wieksze mięsnie byly ale wtedy makabrycznie schudlem w pasie i żadne spodnie nie pasoway:/ wszystko za duże..

Gość anionim123
a i co najgorsze waga wcale nie rosła..

Gość anionim123
ja musze znikać z góry dziekuje za wszelkie porady dotyczące przytycia..czekam na nie bardzo mi sie przydadza:(...miłego dnia:*

Gość Kamelia...
oszukaj takiego tematu-jak przytyć-bo już jest znajdziesz sporo porad jak nabrać trochę masy :)

Ale co to jest 3 m-ce na siłowni. masę mięśniową buduje się przez lata.Może nie miałeś dobrze zaplanowanego treningu. Samemu, nie będąc doswiadczonym, trudno ułożyć dobry trening. Poradź się fachowca. A atletyczna sylwetka- sporo miśni- to i większa waga. Mój mąż ma 182 cm wzrostu, waży 96 kg i nie ma w ogóle tłuszczu. Ale ćwiczy już x- lat. Zaczynał jako chudy 15 letni chłopak. Ważna jest systematyczność i determinacja.