Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dziewczonka

Pierogarnia

Polecane posty

Gość Dziewczonka

Witam, planuje otworzyć pierogarnię, chodzi mi tylko o sprzedaż pierogów i innych wyrobów garmażeryjnych na wynos, bez konsumpcji w lokalu. wymagania sanepidu z tego co słuszałam są nie do pokonania. Przeczytałam na jednym z forów, że można je ominąć, rejestrując lokal jako sprzedający wyroby gotowe, a nie produkujący. Mozna dogadać się z emerytką, która bedzie lupić te pierogi i nie ma problemów. Ale nurtuje mnie takie pytanie, jeżeli dogadam sie z emertytką nie bede mogała sobie wrzucac w koszty faktur zakupu maki, skłądników do farszu itd., same zakupy żadnych kosztów = wysokie podatki. Czy jest to mozliwe do zrealizowania? Proszę o pomoc. Może ktoś właśnie w taki sposób prowadzi swoją działalność. Będę wdzięczna za każdy wpis. Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×