Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_całkiem_wyszło

Czy to normalne ?

Polecane posty

Czy to normalne, że moja partnerka nie pozwala sie nigdzie ręką dotykać, że nie wspomne o minetce lub robieniu loda. Gra wstępna to pojęcie nieznane. Mam wrażenie, że che to jak najszybciej odfajkować. Niestety odmawia rozmów na ten temat. Dla niej to wszystko jest brzydkie i brudne.

Gość dziwna jest
:P

Gość iiuiiuti
to masz pecha zwykle kobieta, taka normalna, przynajmniej lubi seks i to co się z nim wiąże t.j. dotykanie, z kimś kogo kocha

Gość glutek
zostaw ja w pizdu, prędzej czy pózniej zanudzi Cie na śmierć ani to poszaleć w łóżku z taką!

Gość glutek
może to jakas cnotka nie wydymka jest?????

Gość i tak będzie
a później zaniknie

Gość 11111111111111111111111
myśle , ze lekarz potrzebny !

zaczełabym od psychologa , bo to nie jest normalne !Sam przyznasz ?

jak nie da sie drzwiami to wejdz oknem - Boze gadasz jak facet !!!!

Nistety jestem właśnie tylko facetem i mam nadzieję, że może znajdę w tym forum jakieś natchnienie, które pomoże mi mój problem ( i chyba nie tylko mój )rozwiązać

nie wiesz , ze na forum nie pomaga , ono tylko uzaleznia ! Boze nie moge z tymi facetami - jesteście beznadziejni !!!- wybacz ale jestem na was zła - mało powiedziane. Jak ktoś ci moze pomóc znaleść rozwiazanie zastanów sie ? Tylko ty znasz swoją partnerke , tylko ty wiesz co na nią działa i jak do niej dotrzeć . Może warto porozmawiać z psychologiem i spytać jego o rade on ma tysiace podobnych przypadków na co dzień i zapewne jest bardziej kompetentny .

Gość aksaaaaa
Troche normalne i nienormalne. Są kobiety, które (jak większość facetów) poprostu nie lubią gry wstępnej.Ani seksu analnego. Nie sprawia im to żadnej przyjemności. Poprostu tak jest. Może się czegoś wstydzi. Nie potrafi się przy Tobie ponieść ... Nie dostrzegaj tylko winy z jej strony ... Faceci czasami (nawet Ci bardzo inteligentni) są naprawdę bardzo, bardzo mało domyślni ... :)

Gość moim subiektywnym zdaniem
to Ona może po prostu nie lubić seksu, są takie osoby, dla których seks zasadniczo mógłby nie istnieć. Może być też tak, że została wychowana w bardzo pruderyjnym i konserwatywnym domu, gdzie wtłoczono jej przekonanie, że seks jest "brudny", jeżeli służy czemuś innemu, niż li i tylko prokreacji. Wówczas nie dziw się, że nie potrafi się otworzyć i czerpać z tego przyjemnośći - to blokada w psychice (psycholog potrzebny). Albo może być też i tak, że ona nie pozwala Ci się dotknąć, bo wstydzi się czegoś we własnym ciele, może ma jakiś kompleks, który ją krępuje. Spróbuj dowartościować ją jako kobietę, mów jej często, jaka jest śliczna, jak bardzo Ci się podoba, aż sama zacznie w to wierzyć. Jeżeli w ogóle unika współżycia, to może coś nie gra w Waszych relacjach na co dzień - z czego Ty możesz nawet nie zdawać sobie sprawy. Zastanów się, spróbuj spojrzeć obiektywnie. Może jakaś kłótnia, może czuje, że traktujesz ją instrumentalnie za dnia, a później wieczorem oczekujesz jakby nigdy nic seksu... Może jest przemęczona obowiązkami codziennymi, domowymi etc. Spróbuj czasem jej w tym pomóc, od czasu do czasu zrób obiad i zmyj naczynia. Okaż jej, że Ci na niej zależy jako na kobiecie, a nie tylko na seksie z nią Trudno Ci coś doradzić, gdy nie zna się Waszej sytuacji.

Gość moim subiektywnym zdaniem
P.s. Jestem kobietką, więc mam cichą nadzieję, że z którąś opcją trafiłam. ;)🖐️

Gość Kamelia....
Dziwne-kobiety raczej uwielbiają sex oralny-a zawsze tak było?

Gość też tak być może że
ona boi się następnej ciąży - to może całkiem odebrać ochotę na seks. Albo też przelała całą miłość na dzieci (tak też bywa) i mąż już nie jest potrzebny w tych sprawach.

Gość albo wstydzi sie swojego ciała

Gość o dzizys....
a moze masz brudne paznokcie i nie myjesz zebow poprostu moze nie chce bys ja macal brudnymi lapami godzi sie na sex aby odbebnic i juz ty lepiej spojz co ty robisz zle oj cos mi tu wyglada na zaniedbanie z twojej strony

Gość atoco
zaproponuj jej żeby cię rozebrała może wtedy nabierze chęci