Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFGFGF

RANY.NIE WIERZE W TO CO WIDZE..CZY TO NAPRAWDE JEJ PIERSI???PRZECIEZ TO MISKA A!

Polecane posty

Gość DFGFGF

a gadaja ze ona miala biust wielki..buhahhaa teraz widac prawde. nie wiem nawet czy to jest miska A CZY 0? http://fatboy.cc/images/Marilyn%20Monroe%203.jpg

Gość Katrinne
Hmm...;D

Ona nie miała wielkiego biustu, tylko świetną sylwetkę i po prostu była bardzo kobieca. Poza tym wtedy mniej kobiet miało cyce jak donice a i sylikonów nie było;) Tylko teraz takie dorodne nastolatki wyrastają na zmodyfikowanych kurczakach i przetworzonej żywności:)

Gość felerne zdjecie
nie miala moze takiego biustu jak doda ale c to miala napewno,na tym zdjeciu to wlasciwie kiepsko stwierdzic

Gość no i co z tego...
???I tak była bardzo seksowna!Nie każdy musi mieć dojary:-P

pewnie twoj swiat sie zawalil przez to, symbol seksu ma male cycki powinnas ta sprawe naglosnic, bo to prawie jak odkrycie ameryki, mysle ze mozesz spodziewac sie nagrody za odkrycie roku

Gość no i co z tego...
heheheh:-Dno wlaśnie,Nobel już czeka;)

Gość Pryszczata 30 stka
Do autorki-puknij się w łep przecież ona ma całkiem fajne cycki a ty pewnie masz jakieś obwisłe d i jej zazdrościsz

Gość Pryszczata 30 stka
E to kalectwo

ale pytamy co z tego ze to miska A? uwazasz ze A jest jakies gorsze niz reszta? nie cierpie babiszonow takich jak ty, ktre sie dowartosciowywuja kosztem innych: ja jestm najladniejsza, a wszystkie inne sa brzydkie bo: maja za male cycki, maja za male rece, sa grube, sa za chude, maja za dlugie nogi, za wielka dupe, za mala dupe

Ja mam podobne i jakoś żyję:P Nie każdy musi mieć wielkie cycki, ludzie są różni. Nie rozumiem tylko po co leczysz w ten sposób swoje kompleksy, skoro i tak twoje gadanie nic nie pomoże. MM jest seksowna, ładna i jest gwiazdą i tego nie zmienisz, nawet gdybyś pokazała zdjęcie z hemoroidą na tyłku:)🖐️

Gość pikausiaa
no też mysle ze a to jest ale lepsze niz wielkie zwisy.

Gość wolę mieć A niż E
E to kalcetwo,poza tym na starość będą Ci zwisac te dojary do pasa:-P

Ona stoi w takiej pozycji, w której każde piersi wyglądają na mniejsze niż są w rzeczywistości. Poza tym nie mówi się źle o zmarłych.:P

Gość Pryszczata 30 stka
autorka poczuła się obrażona i założyła nowy topik ,biedactwo myślała że bezkarnie może obrażać innych

Gość mnie sie wydaje
autorko topicu i wiesz co jeszcze?? ona nosiła rozmiar 44!!! posikałaś się ze szczęścia... a symbolem seksu była jest i będzie niezaleznie od tego czy ty masz większe cyce od niej czy nie...

Gość tryku
jak dla mnie to ma standardowy biust, czyli b. Jak sie podniesie rece do góry, to zawsze sie wydaje mniejszy