Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej infantylna osoba

najbardziej infantylna osoba na forum - ranking

Polecane posty

Gość najbardziej infantylna osoba

Prosze o wypowiedzi: Najbardziej infantylna osoba na forum to.... i krótki uzasadnienie, może byc cytat lub link :)

Gość upuuuuuuu

Gość Angieeeee
żadna nie rzuciła mi sie w oczy ;)

Gość upuuuuuuu

Gość nie rozumiecie moze co to
znaczy infantylny??????? dziecinny to jest

Gość ciekawe jak wszyscy robia
rankingi na różniste głupoty to wszyscy sie wpisują ale tu oczywiście nie pewnie to sa te same osoby rozmawiające same ze sobą chuj wam w oko

założe się że 90% osób czytających ten temat zanim coś napisze, zajrzy do encyklopedii żeby sprawdzić co oznacza \'infantylny\' :O :D

Gość tzn ze co
ze oni mi jednak odpiszą, tylko teraz wertuja encyklopedie? tak?

i ja też jestem w 10% :D kurcze ale nie kojarze żeby mi się tak ktoś rzucił na oczy ;P w sumie to chyba codziennie inna osoba powinna dostać taki "tytuł":P

Haris Pilton popieram. Albo te które urzywają słów \"latek\" (ile masz latek) \"koffam\" \"niunia\" (w sensie dziecko) itp itd

Gość o kuźwa ja pierdzielę
był tu taki ktoś ja Jacekkk obstawiam

Moim zdaniem to będzie prawie połowa osób na kafeterii :-> Poza tym to forum jest naprawdę niskich lotów, więc kto inny mógłby tu przebywać? A te teksty w stylu... \"jakie masz BMI?\" \"mam 24 lata i nigdy nie miałam dziewczyny\" \"ważę 54 kilo jestem gruba i muszę schudnąć\" \"mam 20 lat przegrałem życie\" albo wspolne wyzywanie się na różnych działach przede wszystkim na dziale śluby i wesela... to już po prostu dno Czasem, sobie myśle, że siedzą tu straszni frustraci.

Gość jak dla mnie
BeznadziejnaOsoba

Gość zdecydowanie to
"no ja juz wymiekam"-w dodatku na 100% pedał

Gość 50 zł
Kasia :D skąd ja to znam :P

Gość hahahhhaa
dla mnie tez beznadziejna osoba. z nudow zaklada idiotyczne topiki i potem sama sie na nich wypowiada.

Gość
gratuluje tematu-nic dodac nic ujac.Przypomina mi to sytuacje ze sredniej,gdy jakims trafem nasz dziennik lekcyjny znalazl sie za szafa w biologicznym.Psorka od \"polaka\" podejrzewala jedna osobe.Na najblizszej lekcji rozdala nam male karteczki na ktorych mielismy napisac anonimowo: kto to zrobil-naszym zdaniem.Ja napisalem:psorka xxxx -rozdala nam te kartki.Niektorzy napisali podobnie...Wniosek:czy mozna glosowac o czyjejs winie?W tym wypadku to tez pewien rodzaj \"winy\"i oceny jak najbardziej subiektywne... .Niestety takie reczy dzieja sie ...w mediach,gdzie obowiazuje jedyniesluszny oglad swiata.Wszyscy,ktorzy sie z nim nie zgadzaja sa:moherami,oszolomami,zasciankowcami,bezmozgami,ciemnogrodem,nietolerancyjnymi ,zacofanymi,homofobam i innymi-... .

wlasnie :P ale dzieki , ze zwrociliscie na niego swa zacna uwage choc wpisow waszych jakos tam nie ma :D