Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokroteczka4

Ile trzeba mieć kasy na wypasione wesele na 60 gości?

Polecane posty

Gość Jaślinka
Za mniej niż 13-140 tysięcy wesela na poziomie na 60 osób nie zrobisz. Inaczej bedzie kicz i tandeta. W tej cenie co podałam masz profesjonalny catering z renomowanym w miare kucharzem i dobrymi wyszkolonymi z hoteli kelnerami (bardzo atrakcyjni chłopcy). Do tego design w miare uznanej dekoratorki z Wawy dbajacej o wystrój ogrodu weselnego i hall w domu + kosciół. Do tego na wesele w miare znany choć trochę (przynajmniej 10-15 piosenek) uznany zespół w miarę już popularny żeby goscie jarzyli kto to co to.... Suknia biała ślubna to też koszt jak chcesz mieć od dobrej projektantki, garnitur dla miska swojego porządny poniżej kilku tyś. nie zejdziesz ...itp...itd... Podsumowując-nie chcesz odwalić wiochy na weselu na 60 - 70 osób musisz wydać około 140 000. Pozdrawiam i zyczę udanego wesela, bo moje bedzie super.

Gość Falbana taka
Ja miałam super wesele, tyle że na 80 osób i w 130 000 zmieściliśmy się bez zaciskania pasa. Myslę że 140 000 na 60 osób to przesada. Lepiej wydać tę kase (różnicę)na wycieczke np do południowej ameryki

Gość kopciuszek wakacyjny
wesele na 60 osób 150 000 i masz full wypas, poniżej 100 tyś. nie radze bo sie skompromitujesz. Pamietaj że masz opłacić wszystko od śniadania weselnego po zespół...