Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOSTALAM OBRAŻONA PRZEZ WAS

DLACZEGO DZIEWCZYNY NA TYM FORUM OBRAŻAJĄ MÓJ BIUST A NIE WIDZIAŁY GO??TO DZIWNE

Polecane posty

Gość ZOSTALAM OBRAŻONA PRZEZ WAS

przed chwilą powiedzialyscie w wiekszosci ze rozmiar piersi E to kalectwo. co to ma znaczyć do cholery?czy z zazdrosci to gadacie? nie wiecie jednego :ze mam pod biustem 76 cm a w biuscie 98 cm więc to nei jest e takie jak myslicie (WIELKIE)..puknijcie sie w łeb zanim cos napiszecie.

o ile sie nie myle to zalozylas temat o tym ze cycki o rozmairze A sa beznadzijene, wiec sie nie dziw, bo kto mieczem wojuje od miecza ginie, mzoe przestan ublizac innym to i tobie nikt nie bedzie ublizal skoro jestes taka wrazliwa, to sobie pomysl ze inni tez sa

Gość wredziol 123
Kolejna durna zaklada bezsensowny topik.Po to tylko by sie pochwalic wymionami. Teraz obrazilam cala ciebie i co ty na to?

Gość wredziol 123
:P

Gość ale TO NIE JA ZALOZYLAM TOPIK
O MARLIN. JA TAM TYLKO NAPISALAM JEDEN POST WIEC CO SIE RZUCACIE NA MNIE..?:(

Gość ale TO NIE JA ZALOZYLAM TOPIK
nie rzucajcie oszczerstwami bo to mnie krzywdzi ,że nie ja załozylam tamten topik cholera. a wy od razu na mnie.. ja mam cycki normalne a wy piszecie ze kalectwo.

Gość sie nie usraj z tymi cyckami
spierdalaj

mnie tez tu obrazaja, co jakis czas i jakos nie zakladam o tym tematow poza tym rownie dobrze mozna napisac ze ta laska co zalozyla temat o cyckach merlin jej zazdorsci, skoro laski z cyckami A zazdroszcza niby tobie poza tym ja nie obrazilam twoich cycek, bo mi to ,,zwisa\'\' jakie masz cycki tylko skonczcie z zakladaniem tych durnych tematow