Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika __ 23

BEZPRUDERYJNOSC, mala ankieta dla Pan

Polecane posty

Gość mondra izussia
1. 26 2. 16 3. 2 4. tak 5. nie 6. w porządku 7. nieeeeeee 8. never

Gość taka jedna ona
1. 25 2. 18 3. 4 4. tak 5. rzadko, raczej nie w PL 6. taak 7. mniami 8. 3-4

Gość pomasuj sie sama
1. 23 2. 22 3. 1 4. nie 5. nie 6. tak 7. tak 8. 1-2

Gość pomasuj sie sama
1. 23 2. 22 3. 1 4. nie 5. nie 6. tak 7. tak 8. 1-2

Gość nie mogę wejść
na drugą stronę

Gość no to jeszcze jedna babka
1. 27 2. 20 3. 6 4. nie, zmarzlak ze mnie 5. nie opalam się wcale 6. nie obrzydliwy, ale bez sensu jak dla mnie 7. tak 8. codziennie

Gość zygzakowata
1. 22 2. 20 3. 4 4. tak 5. nie 6. nie 7. tak 8. najczęściej 3-4 razy w tyg., no chyba że mam chcicę:P

Gość zygzakowata
1. 22 2. 20 3. 4 4. tak 5. nie 6. nie 7. tak 8. najczęściej 3-4 razy w tyg., no chyba że mam chcicę:P

Gość no to jeszcze jedna babka
1. 27 2. 20 3. 6 4. nie, zmarzlak ze mnie 5. nie opalam się wcale 6. nie obrzydliwy, ale bez sensu jak dla mnie 7. tak 8. codziennie

Gość uhaha
1.22 2. 19 3.5 4. nie tylko po domu:-) 5. nie, bo sie piersi będą na starość marszczyć 6. nie uważam, żeby było to obrzydliwe, ale sama mam opory 7. połykam i nie ufam laskom, które nie połykają 8. różnie, w miarę potrzeb

Gość ja ne postoim
ten powszechny pociąg do połyku wygląda na wielką mistyfikację...

1. 19 2. 16,5 3. 2 4. czasem :P 5. raczej nie 6. w porządku 7. nie 8. czasami

Gość ja taaak...
1. 18 2. 15 3. 1 4. nie 5. nie 6. tak 7. tak 8. 0

1. ile masz lat 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 3. ilu mialas partnerow 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu 5. czy opalasz sie toples 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku 7. czy polykasz w oralu 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu 1. 20 2. 18 3. 1 4. gdy nie ma rodziców 5. tylko zagranicą 6. jest w porządku w prezerwatywie 7. nie 8. raz na dwa tygodnie

Gość zboczona starucha
1. ile masz lat - ho, ho, ho, a może i więcej! 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz -21 lat 3. ilu mialas partnerow - kilku przed mężem ale to tak dawno, że nie pamiętam 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu -tak 5. czy opalasz sie toples -nie, w ogóle się nie opalam 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku - nie jest obrzydliwy choć nie uprawiam (ale próbowaliśmy) 7. czy polykasz w oralu - no pewnie 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu - wcale (poza kilkoma razami w czasie długiej rozłąki)

Gość tak tam sobie
1. ile masz lat 22 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 18 3. ilu mialas partnerow 2 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu tak jesli jestem sama (mieszkam z rodzicami) 5. czy opalasz sie toples tak-nie zawsze ale nawet w polsce;) 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku w porzadku jesli komus sprawia przyjemnosc 7. czy polykasz w oralu nie 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu 3-9 tak srednio;)

Gość DAGNA
1.22 LATA 2.14 LAT 3.430,JESTEM NIMFOMANKĄ 4.TAK 5.NIE 6.W PORZĄDKU 7.TAK 8.CODZIENNIE

Gość mojeOdp
1-28 2-18 3-7 4-tak 5-nie 6-w porząku 7-tak mniammmmmmmmmmm 8- 2 do 4

Gość znowu ankieta
1. ile masz lat---------------------------------------------------41 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz-------------------25 3. ilu mialas partnerow---------------------------------------15 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu-----------------jasne 5. czy opalasz sie toples-------------------------------------kiedyś tak 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku--------ok 7. czy polykasz w oralu--------------------------------------tak 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu-------wolę żywego partnera

Gość o cho cho i więcej
jak wpiszę swój wiek to nie przyjmiecie mnie do swojego grona bo pęknie ankieta. a starucha to ile ma lat?

Gość Wyzwolona i bezpruderyjna
1. ile masz lat 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 3. ilu mialas partnerow 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu 5. czy opalasz sie toples 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku 7. czy polykasz w oralu 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu 1.24 2.17lat i jakies10m-cy (nie to, zeby wczesniej nie bylo okazji,czy zebym wczesniej nie miala ochoty,ale nie chcialam zbyle kim:P) 3.2 (moglo byc duzo wiecej, ale uzasadnienie j.w :P) 4.tak (jak jestem sama, albo ze swoim facetem) 5.nie 6. jest ok (lubie od czasu do czasu,przyjemne doznania, silniejsze orgazmy) 7. tak 8. bardzo czesto, w zaleznosci od potrzeb - czasem kilka razy dziennie (wole jednak dlugi sex z zywym partnerem od wibratorow itp:P)

1. ile masz lat 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 3. ilu mialas partnerow 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu 5. czy opalasz sie toples 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku 7. czy polykasz w oralu 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu ________________________________________________ 1. 25 2. 21 3. 3 4. tak 5. tak 6. obrzydliwy 7. tak 8. nie licze :classic_cool:

1. 23 2. 18 3. 1 4. nie- bo mam male dziecko 5. nie, chyba ze w jakims odludnym miejscu ;) 6. obrzydliwy 7. nie 8. wcale

Gość kadarka1l
ale dzisiaj rozkręcił się topik po rocznej przerwie. to chyba z nudów ktoś go wyszukał. nie ma ludzi w moim wieku więc ja się nie ujawniam.

1. ile masz lat - 21 (prawie 22) 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz - 19 3. ilu mialas partnerow - 1 (caly czas ten sam) 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu - tak 5. czy opalasz sie toples - czasami 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku - w porzadku, ale nie mam potrzeby sprobowac 7. czy polykasz w oralu - zazwyczaj nie 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu - max. raz w tyg.

Gość bzzzzzzzzzzzzz
1. ile masz lat 23 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 17 3. ilu mialas partnerow 11partnerow, 2 partnerki 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu raczej tak 5. czy opalasz sie toples tak (ma sie w koncu 80 E) 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku w pozadku (bardzo lubie ;) ) 7. czy polykasz w oralu nie zawsze, ale czasem moj partner sie sam zadowala a ja na koncu tylko polykam :) 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu okolo 7

Gość moja kolejjjj
1.24 2.23 3.2 ( w ciagu pol roku ups :P) 4. tak o ile nikogo nie ma na korytarzu (mam 2 braci :P) 5. tak 6.jest wporzadku ale nie lubie 7. zdaza sie 8.raz na tydzien

Gość Żabenka
1. ile masz lat 20 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz 18 3. ilu mialas partnerow 2 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu jesli jestem sama to tak 5. czy opalasz sie toples nie... niby gdzie???? 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku mam dylemat 7. czy polykasz w oralu kilka razy sie zdarzylo 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu ze 4 razy w tygodniu może wiecej?

Gość anonimowooo
1. 20 2. 16 3. 11 4. tak, tyllo gdy nikogo w nim nie ma 5. nie, bo mam malutki biust 6. w porzadku 7. tak, zdarza mi sie 8. 1-2 razy w tygodniu

1. ile masz lat -18 2. w jakim wieku byl twoj pierwszy raz -18 3. ilu mialas partnerow - 1 4. czy swobodnie chodzisz nago po domu- nie moge 5. czy opalasz sie toples -nie 6. czy wg ciebie seks analny jest obrzydliwy/ w porzadku - jest zajebisty. 7. czy polykasz w oralu - najczesciej. 8. jak czesto sie masturbujesz / ile razy w tygodniu- czesto :)