Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewqdwe

co sądzicie o osobie ktora sie chwali i chwaląc się cała, aż sie trzęsie

Polecane posty

Gość ewqdwe
hahaha ale yebnieta, wyłapuje błedy logiczne z ksiazek i mysli, ze co dzieki temu zyska niech sama ksiazke napisze madrala

Gość wazelinna
a najśmieszniejsze jest, że szefowa nie chce, żeby ona brła nadgodziny, bo wcale tego nie potrzeba a ona każe sobie dorzucac i dorzucać , a potem jak nikt nie ma ochoty jej chwalic, a szefowa nic nie dorzuca, to przynajmniej tym chce zabłysnąć, jak to teraz organizm poczuł , ze ma chwile wolnego i teraz moze już sie rozchorować i choruje na potęgę sama to sobie ściaga na głowę , mam wrazenie, ze celowo

Gość znalazłam mamusie
dobrze mowisz wazelina,, a choruje sie też z stresu.. nadmiaru obowiązków.. widze ze ją ta robota wyniszcza.

Gość wazelinna
jak czasem się widzimy na gruncie prywatnym i ja przyprowadzam na jakieś grile mojego psa, to ona pyta się np. tak "czy nie powinno być tak, ze pies dopiero wtedy dostaje kawałek z talerza, jak pan już zjadł" ? albo "to jego warczenie (na kogo.ś tam) na pewno by mu sie dało odzwyczaic" kiedys jej powiedziałam, ze ma racje i jak będzie miała swojego psa, to na pewno go wychowa bezbłędnie głupia cipa, zadaje pytania, na które zna odpowiedx , co wiecej, odpowiedź jest oczywista, bo tak, rozpiesciłam swojego psa w wieku punktach - ale jej gówno do tego, a poza tym wielce mi zabłysła, bo powiedziała mi taką wielką mądrość

Gość kakaop
przykro, ze sa takie osoby one powinny sie leczyc

Gość ewqdwe
wiecznie sie chwali jak ona godzi studia, z praca nauka, z roznymi szkoleniami a co mnie to qrwa obchodzi egoistka ani razu nie zapytała co u ciebie? w doatku jej mamusia, trez ciagle na cała "wies" sie chwali jaka ma zajebista corke to juz jest smieszne rzucam taka znajomosc poniewaz, mam mnostwo tysicakrac zdolniejszych i pracowitszych ludzi, ktorzy sie tak nie przechwalaja.. ona jest taka zadufana w sobie i próżna ze szkoda gadac

Gość to sie z nia nie zadawaj
jest pusta i bedzie..tacy ludzie sie nie zmieniaja

Gość lala66
a ja myśl, ze to głównie problem autorki topiku.

Gość rfef
i twoj lala.ze jestes tez taka pusta jak lalka stad ksywka

Gość rrttttttttttttttttttttt
nerwica!!!

Gość wierciocha

Gość feqrfe
wierciocha?co to znaczy, ze ma motorek w dupie?

Gość anka87
ech... znam taką jedną dziewczyne... raz nawet sciągła buty w pubie żeby pokazac jakie ma piękne stópki:PP wtedy wszyscy faceci wybuchli śmiechem i stwierdzile że wszystkie pozostałe dziewczyny, które siedza przy stoliku są ładne a ono to taki pasztet, ale z tamtąd uciekała:PP

Gość feqrfe
hahaah ta robi dokłądnie to samo..chwali sie przede mna "ja mam takie szczupłe nogi w łydce" a ja jej mowie tak no i co z tego?

Gość ed56
poleć jej dobrego psychologa