Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polalala

PORÓD I SZYCIE... ???

Polecane posty

Gość o rany.....
o jej no to faktycznie niekumata jestes ja mialam cc i krocze mnie bolalo... myslisz ze tylko po sn krocze boli, a a dziecko cala ciaze siedzi w brzuchu :-o??? chyba po sn tez macica musi dojsc do stanu poprzedniego no nie? i co jakims cudownym "cudem" po cc nie musi sie obkurczyc? ja mialam slabe obkurczanie po cc i musialam pojsc do gina radze zajrzec do ksiazek... tam wszystko jest czarno na bialym...

Gość jajajajajajajajaja
no jestem. przykro mi :). dalej to do mnie nie przemawia. mówię szczerze. :) ale nie negatywnie.

Gość podnosZZee

Gość zuzaaa
Weź ty ufliczek spadaj stąd, najlepiej wytnij sobie macicę żeby w życiu żadnego dziecka nie skrzywdzić.

Gość kWiAtEkmalutki
uliczek najprawde jestes upierdliwa i robisz wrazenie osoby z malym poziomem intelignecji twoj zasob inteligencji i kultury osobistej jest ponizej sredniej... nie rozumiem po co tylko kazdemu chcesz pokazac jaka jestes naprawde? normalni ludzie nie potrzebuja czytac takich bzdur, idz lepiej na forum zdrowie psychiczne albo mialem ciezkie dziecinstwo/mam kompleksy... bo naprawde sprawiasz wrazenie takiej osoby... ale to nie ja pierwsza juz o tym pisze