Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemCZYnie

wejdzcie, przeczytajcie skomentujcie prosze

Polecane posty

Gość JestemCZYnie

mam mały problem... otóż byłam na imprezie.. no wiecie alkohol itd... no i zaczęłma bawić się z pewnym kolesiem (hmm taki playboy) no i... odeszlismy sobie od ludzi zaczelismy sie całować i no wsdził m irekę w majtki (pierwszy raz mi sie to zdarzyło) no... a tak wogole to jestem dziewicą... tzn własnie nie wiem już... bo na drugi dzien bolał mnie brzuch i mam jakieś taki brązowe upławy... a to nie wyglada jak okres... czy to możliwe że on mnie rozdziewiczył PALCEM... ja wiem ze to głupie bo chyba sie nie da(??) ale hmm no chciałabym wiedzieć :) aa i weźcie sie nie wqrzajcie że zadaję takie głupie pytania :D sorka, ale proszę o jakieś opinie ...

Gość mogla Ci peknąc
blona dziewicza niby to symbol dziewictwa ale nie kochalas sie wiec nadal jestes dziewica

Gość mogla Ci peknąc
kazda z nas to inaczej przechodzi - np. moj 1 raz wygladal podobnie do kolejnych tzn moj partner nawet sie nie skapnal, z mnie rozdziewicza - nic nie bolalo, nie bylo krwi itp ani w trakcie ani po stosunku

Gość JestemCZYnie
ale to dziwne, bo raczej za głeboko go nie wsadził, bo wyciagnełam po chwili tą jego łapę.... no wiecie..taka chwila słabości :P

Gość JestemCZYnie
nom...chcialam zobaczyc co ludzie powiedzą ... eh ja poczatkujac jestem..wiec nie wiem czy tak sie nie powinno robić (z tymi tematami)

jak chcesz konkretną poradę to uderzaj na fora poważne (gin, antykoncepcja itd) jak chcesz żeby sie nabijali - na erotyczny :D ale podszywy i idioci są wszędzie

Gość JestemCZYnie
Haris Pilton no w tych stosunkach d-m to bez przesady trochę już wiem, fakt mało ale troche, ymm zazwyczaj świruję z ludzmi mniej...yy przebojowymi

i szczerze radzę pilnuj majtek przed \"playboyami\" bo ani to bezpieczne, ani dobrze o tobie nie świadczy :)

Gość JestemCZYnie
canberra dzięki :)

Gość JestemCZYnie
hmm no masz rację (ale to wiesz przez % ) pozatym miałam ochotę zaszaleć (ale nie aż tak) nom moje wczesniejsze 'miłosci" to raczej tacy ymm ułrzeni faceci, delikatni... nie spieszacy sie z niczym, a ze zwiazki trwały krotko, to co najwyżej poszalałmz nimi z górą a nie z dołem:P

szaleństwa miewają przykre konsekwencje a co jeśli taki koleś w pewnym momencie nie zrozumie słowa NIE (bo przecież łapę mu pozwoliłaś) i będzie chciał więcej i sobie weźmie? i oczywiście nie zakocha się w tobie na śmierć i życie niestety, bo tak to tylko w bajkach bywa nie będziesz rozczarowana?

Gość JestemCZYnie
ale dla mnie to już koniec takich szaleństw... taki kubeł zimnej wody :)