Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjhkjh

Nikt nie potrafi dobrze wytłumaczyć jak się robi pogrubienie.

Polecane posty

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ przecież pisałam ,ze znaki bez spacji :P spadam 🖐️

­­­­­­­­­­­&sh O KURWA !!!!!!!!!!!! JESTEM PRZECIPA LALALALALALALLALA

­­­­­­­­­­­&sh tylko nie wiem czemu to jedno mi zostaje :O :O :O :O

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ no i co ? Teoria wpisz: ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ juz wiesz:D

­­­­­­­­­­­ ­­­­­­­­­­­ 3243 - sorry ,jeśli czujesz się urazony :O Nie miałam takiego zamiaru :classic_cool:

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ a może teraz nie zostanie ?? ;)

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ oops :O muszę jeszcze jednak pocwiczyc .

­­­­­­­­­­­&sh hmmm czekajcie bo musze dopracować do perfekcji ;) wtedy powiem obiecuję ;) ja fizda nie jestem tak jak niektórzy tutaj :P :P

Gość jiofdfo
­­­­­­­­­­­ siema

robię tak : wpisuje to : ­­­­­­­­­­­ tyle razy żeby znaków było w sumie 58 jak już mam to sobie to kopiuję wszystko potem daję wyślij i to mi znika tylko zostają te 3 fizdy, których nie wiem jak sie pozbyć no i wklejam to co skopiowałam, wpisuję hasło i daję wyślij tylko nie wiem co z tymi trzema :O

jak wyjdzie 58 znakow skoro jest tu 5: ­­­­­­­­­­& s h y ;­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ mozna co najwyzej 60 napisac 5*12=60

­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&­­­­sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­&sh­­­­­­­­­­­& osz w morde jeza powie ktos???

Gość fdsgfd
­­­­ siema

to wpisuję ­­­­­­­­­­&sh y; tylko usuwam ten odstęp pomiędzy h a y

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Teoria - do mnie pijesz:O ? To miłe podziekowanie :P

Gość fdsfdsfdsfds
­­­­­­­­­­ fdsfdsds

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­&sh tak to kazdy potrafi

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­&sh Laguna no właśnie ja wpisuję 58 czyli 11 razy całą formułkę plus jedną bez y i ; żeby było w sumie 58 znaków i nie wiem czemu mi te 3 zostają

Gość dfdssfdsfsfs
­­­­­­­­­ fdshihudifdfffd

Nd oczywiście , ze do Ciebie bo tak tłumaczysz, zebysmy nic nie zrozumiały przypadkiem :P :P :P możesz powiedziec jak ma być 58 znaków skoro jedna formuła zawiera ich 5 więc wyjdzie albo 55 albo 60 ??

Gość fdsfsfsfssf
­­­­­­­­­­ dsfsdfdfdfsdfdsfsd

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ spróbuję z 55 ;)

Gość Ademmm
a czemu musi byc akurat 58 znakow?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ i jeszcze z 60 spróbuję :O

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­&sh no i nie działa ani z 55 ani z 60 :O :O :O i lipa :P

Gość kupa dupa sialala
////////////////////////////////////////////////////////// bardzo śmieszne