Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjhkjh

Nikt nie potrafi dobrze wytłumaczyć jak się robi pogrubienie.

Polecane posty

Gość trhrhsf
Kafeteria - A { COLOR: #000000; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } A:hover { COLOR: #808080; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: underline } A.art { COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Helvetica, trebuchet ms, trebuchet ms, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, Arial; FONT-SIZE: 12px; LINE-HEIGHT: 15px; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none; } A.art:hover { COLOR: #808080; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: underline } A.art_s { COLOR: #000000; FONT-FAMILY: "trebuchet ms", trebuchet ms, Helvetica, Arial; FONT-SIZE: 11px; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } A.art_s:hover { COLOR: #808080; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: underline } td { FONT-FAMILY: "trebuchet ms", helvetica, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 10pt; TEXT-DECORATION: none } .t1 { FONT-FAMILY: "trebuchet ms", helvetica, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 8pt; TEXT-DECORATION: none } .t1g { FONT-FAMILY: "trebuchet ms", helvetica, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 8pt; TEXT-DECORATION: none } .t3 { FONT-FAMILY: "trebuchet ms", helvetica, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 13px; TEXT-DECORATION: none } .t4 { FONT-FAMILY: "trebuchet ms", helvetica, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 17px; TEXT-DECORATION: none } .nadtekst { FONT-FAMILY: Trebuchet MS, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: none; COLOR: #000000 } .topic { FONT-FAMILY: Trebuchet MS, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 13px; TEXT-DECORATION: none; COLOR: #000000 } .lead { FONT-FAMILY: trebuchet ms, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 11px; LINE-HEIGHT: 13px; TEXT-DECORATION: none; COLOR: #000000 } A.lead_link { FONT-FAMILY: trebuchet ms, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 11px; LINE-HEIGHT: 13px; TEXT-DECORATION: none; COLOR: #000000 } A.lead_link:hover { FONT-FAMILY: trebuchet ms, verdana, sans-serif; FONT-SIZE: 11px; LINE-HEIGHT: 13px; TEXT-DECORATION: underline; COLOR: #000000 } Magazyn dla kobiet Kafeteria jest cze¶ci± Portalu o2.pl »  Forum - strona główna » forum Dyskusja ogólna Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Preferencje Pseudonim:   (Pole obowi±zkowe - wybierz pseudonim dla siebie) E-mail:   (E-mail będzie widoczny dla innych) Adres Tlen.pl:   Temat dyskusji:  Nikt nie potrafi dobrze wytłumaczyć jak się robi pogrubienie. Tre¶ć:     Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych wypowiedziach w tym temacie   Kafeteria - Reklama - Redakcja   © 1999-2007 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone. var gemius_identifier = new String('d1BKWEMwD9OO_xfEjvs9CqP8.F4GHf.i3sJvWHBB_Hf.K7'); a tam, to bez sensu

Gość dobre sobie
& #173;& #173;& #173;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y; i pisze, ale może zlikwidowac trzebą tą spację przed y?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ wróciłam już odbanowana :classic_cool: 🖐️

Gość dobre sobie
­­­­­­­­­­­ no teraz jeszcze raz

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ najlepiej wysłać im tego linka na gg albo maila bo w tym źródle to mogą być problemy z jego znalezieniem :P :D a on nie znika ani na gg ani w mailu :D

Gość dobre sobie
­­­­­­­­­­­ i co ja teraz bedę robić w tej głupiej robocie ? :D

Teoria mialas bana??????:D:Dza co;)?????? ja jestem tempa strzala i na pewno mi nie wyjdzie pogrubionym:o tzn teraz jeszcze nie probuje;)

Gość dsfdsf
A{COLOR:#0000000;FONT-WEIGHT:normal;TEXT-DECORATION:none}; dshfiudhfuddhfiufh

& #173;& #173;& #173;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y; zobaczmy czy sposob Laguny jest dobry;)

Gość rthdfn
»»»»»»»»» a to?

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ano miałam ;) najpierw mi posty poleciały bo za dużo klęłam (z tym się zgadzam oczywiście) a potem napisałam CO ZA GNÓJ TUTAJ bo chodziło mi o ogólną sytuację na kafe a Nowy Moderator stwierdził, że jego gnojem nazwałam i mnie zbanował ;) ot takie nieporozumienie drobne ;) ;) jak Ci nie wyjdzie to mogę linka mailem wysłac ;)

Gość rthdfn
»»»­­­­­­­­ no a teraz??

& #173;& #173;& #173;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y; noooooooo

& #173;& #173;& #173;­­&sh y;­­&sh y;­­ ale mam juz nerwa przez to:D:D

& #173;& #173;& #173;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y;&sh y; nie wqiem w czym problem:o

.......................................................... tlumacze no wiec to idze tak:) i nigdy inaczej bo wtedy nie wyjdzie:P

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Setunia Ty nie umiesz ?? :P :P :P :P

Gość rthdfn
­­­­­­­­­­­ no tylko to chyba działa

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Setunia brawo :D :D :D :P :P czyli mail nieaktualny bo wysłałam Ci z linkiem :)

­­­­­­­­­­­ Laguna sama wpadlam na to zeby spacje pokasowac:D tzn nie sama bo wczesniej ktos to jzu napisal:) dzieki🌻