Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkowa.

Chce ktoś 15kg do września?

Polecane posty

Gość lolkowa.

szukam zdeterminowanej, gotowej do wszelkich poswiecen osoby, ktora chce zrzucic do wrzesnia ponad 10kg, najlepiej około 15. razem bedzie razniej i łatwiej! piszcie 🌼

Gość a ile wazysz przy jakim
wzrosie? i jaka diete proponujesz?

Zaczęłam juz wczoraj tzn narazie ogranicxzam jedzenie ale nie mam pomyslu na jakas konkretne diete:/

Gość taka*ja
ja chce 10kg sie pozbyc a co proponujesz

Gość ona..ona
ja tez chce 15 kg

Gość lolkowa.
no to duzo nas :) ja mam 75kg i 165cm, chce we wrzesniu wazyc 60kg. mysle nad dietą max 600kcal.... i duzo ruchu .... powinno sie udać....

Gość taka*ja
a ja mam 170 i 60 kg waze oj ale jak to wytrzymac na 600kcal

Gość lolkowa.
wiem wlasnie,że 600kcal to mało.... ale inaczej chyba nie da rady schdunać az tyle w tak krotkim czasie :(

Gość taka*ja
a nie boisz sie jojo pozniej

ja waze 77,9kg i hce wazyc do konca wrzesnia 60kg... moge sie dołaczyc?

z tym ze w moim wypadku diety typu 600 700 czy 800kcal i glodowki odpadaja gdyz chce zdrowo schudnac bez jojo:)

Gość taka*ja
a co polecacie jaka diete

hmm mysle ze taka dieta 1300-1400kcal + codziennie jakies cwiczenia ja np mam orbitreka i cwicze ok 40min dziennie a za tydzien wyjezdzam i bede biegac:)

Witam ja do wrzesnia planuje rowniez zrzucic jakies 12-15kg a pozniej to mozej jakos powoli tez reszte tego balastu:( mam nadzieje ze moge sie przyłaczyc:)

Gość Jaho
Ja sie dołączam,wiem ćwiczę już niby jakieś 2 tygodnia,ale mi to wcale nie wychodzi. Mam 169cm wzrostu i ważę 77 kg i chce zejść do około 65 kilo ,a we wrześniu chciałabym mieć jakieś 7 kilo mniej. Czyli ogólnie chciałabym chudnąć kilogram tygodniowo. Nie biorę się za żadną dietę ,bo i tak nie wytrzymam ,wiec po prostu mniej jem. Zaczynam od jutra skakać na skakance i bieg w miejscu i i właśnie jakie ćwiczenia jeszcze?

no własnie najlepsza metoda na zdrowe odchudzanie jest mniej jesc i patrzec na to co sie je... inaczej efekt jojo murowany...przerabiałam to setki razyi kg wracały z dolaczonym do nich gratisem... teraz mysle ze dam rade Monia widze ze i ty tu zajrzalas

Gość Jaho
Najważniejsze jest mieć silną wolę ,cwiczyć i uważać co sie je. Mam tego dosyc tym razem na pewno schudnę.

esab nio własnie zawitałam bo przedział wagowy taki troszke dla mnie:) na topiki w stylu 4kg mniej albo zrzucmy 3kg to nawet nie wchodze:P

Gość Jaho
jakie cwiczenia wykonujecie?

no własnie to nasz przedział wagowy :P ja nie mam czasu na cwiczenia ale staram sie spacerowac lub jezdzic rowerkiem i raz w tyg chodze na basen

ja dziennie ok 1,5h w tym 45min rower, 15min twister, 15min skakanka i jakies 15min cwiczonka na brzuszek 6W:) zakwasy mi wogole nie mijaja bo codziennie tylko jej poprawiam ale ja tam lubie czuc ze boli bo to znaczy ze sie nie obijałam:P a dzis boli az za bardzo:o

Gość Jaho
Ja od jutra chce robić: skakanka na początek 10 minut potem co raz więcej a6w i bieganie w miejscu 10 minut potem co raz więcej i 8 minute ass SCHUDNIEMY DZIEWCZYNY

bedziemy tak szczupłe i zgrabne ze hej :P tak musimy sobie mowic lepiej jest sie podtrzymywac na duchu prawda

Gość Jaho
No to zero słodyczy, małe ilości jedzenia i jak macie wolna chwilę to ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja też chcę
ja MUSZĘ do września zgubić około 20kg, od tygodnia jestem na diecie, na razie 5kg w dół, po ciuchach już widze, że jest mnie mniej. Mam 175cm ważę 89kg....i wiem że mi się uda. Mój zbędny balast to gratisowy dodatek po ciąży, synek a już 2 latka więc pora wziąść się za siebie. Chciałabym ważyć około 65kg...to moja waga z przed ciąży :)

Gość Jaho
w 2 miesiące 20 kilo?? To trochę nie za szybko? Nie boisz się jo-jo?

Gość a ja też chcę
nie, potrafię przezwyciężyć "ataki" na lodówkę, przed ciążą potrafiłam schudnąć 10kg w miesiąc bez jojo przez następne 2 lata...zbędne kilogramy (dokładnie 33) nabrałam w ciąży ale przez tabsy hormonalne a nie apetyt, taki był koszt urodzenia mojego dziecka, które na dodatek ważyło ponad 5kg :) staram się jeść około 1000kcal dziennie, no i przyznam że wspomagam się "słynnym zakazanym lekiem", więc jest mi chyba latwiej. najważniejsze jest przyzwyczaić żołądek do małych porcji pożywienia, nie podjadać, uważać na węglowodany, zero słodyczy i duuuużo wody.

Gość Jaho
No to powodzenia:). A ja idę już teraz cwiczyc